Mamma

Jag & Doris sover hos mamma inatt! Blir att kolla på xfaktor & mysa med familjen ikväll! Ibland är det så skönt att komma hem och bara få känna sig "liten" igen..


Så jävla less på detta.. Ursäkt efter ursäkt.. Börjar tappa orken .. Ett försök till sen skiter jag i det här ..


Jul

Idag har det börjats julpyntas, bytt gardiner i kök & vardagsrum.. Satt upp jul stjärnor i fönstren & ställt upp lite tomtar, men nu när julen börjar närma sig kommer alla känslor & tankar fram .. Ångest & panik till Max!
En jul som elwira egentligen skulle vart med på men istället får jag leva med faktum att hon inte lever.. Vill bara skippa den här julen men folk förväntar sig av mig att jag ska ställa upp & vara med ..
För övrigt har jag Ingenaning om vad jag ska köpa till Charlie i julklapp.. Men nåt får jag väl hitta på .. + att han fyller år den 20 december också så måste försöka komma på en födelsedags present! Tycker det är så svårt att köpa grejen till folk!!

Idag händer ingenting .. Har lagat mat som blev cp stark ! Gick knappt att äta haha :( ska snart gå & diska efter mig!
Charlie är iväg .. Som vanligt haha så det är bara jag & Doris hemma!
Heippa!



Onsdag

Idag har jag knappt gjort ett skit! Färgat håret men resultat får ni se imorgon eller nå för ser förjävlig ut just nu! Va & träffade Melina så kom typ nyss hem.. Doris tyckte snön var läskig haha!


Trött chey

Kan knappt hålla ögonen öppna.. Är så jävla trött.. Men blir att ta bussen mot stan snart .. Ska till läkaren.. Men det enda jag vill är att krypa ner under täcket & sova några timmar .. & vädret gör inte saken bättre !! Det regnar & är skit kallt :( ooorkar inte :(

Trött på att det ska vara såhär , trött på att du ska vara såhär hela tiden ..


Måndag

Idag träffade jag Matilda , vi drack kaffe o pratade, senare träffade jag Melina , vi åkte till stan , köpte lite grejer till elwiras grav & sen åkte vi dit.. Tände ljus och fixade lite! Kom hem runt halv 10, nu ligger jag i sängen och kollar rookie Blue & Charlie ligger brevid och sover! Jag ska sova så fort rb är slut, ska upp tidigt imorgon .. Vi ska åka & stor handla sen ska jag till läkaren , & på kvällen ska jag på en träff & träffa andra som förlorat barn!

Godnatt på er


Vart hos min fina <3


Sista

Idag är en sån där sakna elwira dag.. Saknar henne jämt men vissa dagar är värre en andra ..

Håller på att bli tokig.. Alla dessa jävla frågor hela tiden .. Varför blev det såhär? Varför skulle det hända just mig.. & sen så dum som jag är anklagar jag mig själv hela tiden.. Jag vet ju att det varken var mitt eller Charlies fel, det har ju absolut ingenting med oss att göra utan det bara blir så.. Men ändå klandrar jag mig själv..
Jag saknar dig elwira , jag saknar dig så äckligt mycket ! Jag faller i bitar.. Jag vet inte hur länge till jag orkar , jag vet inte hur länge till jag orkar sakna..

Detta är det sista kort jag tog på elwira när hon levde .. Det här kortet är från samma dag hon slutade andas.. Då hennes hjärta inte orkade slå längre.. Den 15 maj så hela min värld rasade samman..


Lördag

Idag har jag varit på 50års fest , åt smörgostårta & drack lite öl , kom typ nyss hem så nu ligger jag och kollar på så mycket bättre, Doris ligger på min mage o sover, myspys ^
Charlie är iväg med en kompis så får väl se när han kommer hem!

Saknar dig lilla fina elwira <3


Freeeedag

Spenderar i stort sätt hela dagen med Melina , fick hem runt åtta & nu sitter jag och baby o kollar xfaktor äter godis & dricker pepsi! Älskar såna här dagar då vi bara är tillsammans & myser! Alla problem & bekymmer försvinner! Aldrig utan dig Charlie <3


Torsdag

Idag har jag stor städar i lägenheten, vart hos mormor & morfar o ätit, träffat Melina en stund och sen kom Emelie över, vi pratade lite skit o kolla tv..
Nu ligger jag i soffan och kollar på rookie Blue , Charlie har vart i stockholm o kollat på en AIK match så nu längtar jag efter honom!


Nov. 21, 2012

Sitter i soffan o moffar godis , blir att kolla grey's anatomy nu! Älskar't!!!

För övrigt så har detta vart en jävla skit dag.. Lust att bara försvinna för tillfället! Men men ..


Godnatt

Trött men kan inte sova .. Som vanligt! Charlie & jag ligger och pratar massa goja fast vi båda egentligen är cp trötta! Är äckligt röksugen också men ciggen är slut och det är typ 5 timmar kvar till affären öppnar ... Men får försöka kämpa med att sova! Godnatt


Nov. 21, 2012


Mys kväll


Jag och elwira , lika?


Sooova

Ligger i sängen bredvid lillasyster & kan inte alls sova! Det är för varmt' jag är as kissnödig & hennes marsvin låter + Doris som morrar åt dom .. Haha :( blir ju inte direkt någon sovmorgon imorgon heller.. Måste ut med Doris runt 6 och efter det måste jag passa henne eftersom min syster & "pappa" skall till skola och jobb , kanske dags att försöka sova men det är fan inte lätt! Vill krypa ner bredvid Charlie och bli om hållen också :( jag har soooovprooooblem!


Sova hos mammsen

Idag fick jag upp tidigt, mamma hämtade mig vid 2 typ , hon skjutsade mig till elwiras grav , blev att tända ljus och ta bort gamla blommor.. Sen åkte vi hem till mamma, blir att sova kvar här inatt , myspys men saknar min pojkvän faktiskt :( nu sitter vi här och kollar film så ska fortsätta med det!


Jag är inte starkare en någon annan

Ligger här i sängen & funderar.. Tänk jag hade haft en 7 månaders bebis nu om allt hade gått som det skulle.. Fan jag känner mig helt tom.. Ibland förstår jag inte hur man överlever en sån här sak.. Jag minns att jag sa "överlever inte elwira så överlever inte jag" "dör hon så dör jag med, då skiter jag i allt" men nu har det gått ett halv år & jag lever faktiskt .. Får ofta höra "Gud vad stark du är! Hade mitt barn dött hade jag aldrig klarat det" men jo det hade du.. Det handlar inte om att jag är starkare en alla andra för det är jag inte.. Att förlora ett barn kan hända alla och på nå jävligt konstigt sätt överlever man.. & hur det kan jag inte ens själv svara på! Vissa dagar vill jag inte mer.. Jag kan ligga i sängen en hel dag och bara stirra upp i taket och bara skita i precis allt! Vissa dagar kan jag få utbrott och bara skrika & gråta .. & andra dagar kan jag hitta på saker och skratta.. I början då jag hade bra dagar fick jag alltid ångest & tänkte att "nej jag får inte skratta & ha kul.. Mitt barn är dött så jag kan inte vara glad" men till slut tillät jag mig att ha bra dagar för det behövs för att kunna orka .. För 6 månader sen ville jag bara dö.. Men nu vill jag ist leva för elwira, visst kommer det dagar då jag varken orkar eller vill mer men då försöker jag ist glädjas åt att jag fick den stora äran att träffa elwira ,Att jag fick bära en ängel i magen i 9 månader!
Saknaden är enormt jävla stor , det gör ont i mig dagligen .. Det skär i mig att veta att jag aldrig kommer få chansen att se henne växa upp , aldrig få följa hennes framsteg , aldrig få vara stolt över vad hon lär sig.. Men det måste få ta sin tid att lära sig acceptera det.. Jag måste få en chans att lära mig acceptera att min dotter är död..
Så be mig inte att vara stark när jag förlorat allt..
Sen att höra "fan asså jag hade aldrig klarat av att titta på när dom sticker i mitt barn & allt.. Du är ju skit stark" nej jag klarade inte heller av det men hade jag något annat val? Klart jag satt där hos henne .. Hon är mitt barn.. Klart jag
Inte lämnade henne själv..
Jag är inte någon känslokall robot .. Hon är min dotter , klart jag fanns vid hennes sida.. Och det gjorde precis jävla ont i mig som det skulle gjort för alla andra ..


Söndag

Idag vaknade jag vid 8 , gick ut med Doris , åt frukost & tog ett bad.. Sen åkte jag mormor morfar & Doris till sundbyholm och gick en promenad , vi mötte på änder & Doris blev livrädd haha stackarn :( sen kom jag hem , diskade & gick till Melina .. Nu är jag hemma igen , väntar på solsidan & på att min pojkvän ska komma hem!


Lördag

Idag sover jag & Doris hos mormor & morfar.. Charlie skulle iväg så bestämde mig för att stanna kvar här , pallade inte sitta själv en lördag så.. Efter att ha kollat på så mycket bättre så har jag
Lagt mig i sängen och ska kolla film!


6 månader

Idag är det ett halv år sen min älskade lilla elwira tog sitt sista andetag .. Det är 6 månader sen jag höll henne i min famn .. Saknaden växer mer & mer o frågorna blir allt fler & fler .. Varför skulle det bli såhär ? Jävla orättvisa värld ..


Onsdag

Idag har det inte hänt så mycket , jag och Charlie har stor städat och lagat hemma gjort pytt! Blev att kolla grey's anatomy & grina en skvätt! Nu blir det invänta rookie Blue sen sova!


7månader

Igår hade lilla elwira blivit 7månader! Tiden går så fort men ändå så sakta .. Saknaden växer för varje dag som går.. Jag önskar så innerligt att jag bara kunde få dig tillbaka! Jag älskar dig idag imorgon & förevigt <3


Jag saknar dig elwira


..

A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.


Frågestund?

Jag tänkte att jag skulle ha en frågestund så skriv gärna frågor ni vill ha svar på :)



Sova

Idag blev det ett himla åkande .. Förs hämtade mamma mig och skjutsade mig till skiftninge vårdcentral, sen tillbaka till Torshälla hem till mormor & morfar , vi firade morfar eftersom det är farsdag på söndag , sen åkte jag med min moster till hällby stan & tillbaka till Torshälla, sen skjutsade mamma hem mig , orkade inte gå.. Hade as ont i huvet & det var skit kallt ute! Charlie drog när jag kom så blev att kolla xfaktor i min ensamhet.. När Charlie kom hem åt vi lite & gick och la oss i sängen , Charlie somnade nästan direkt medans jag höll mig vaken för att se rookie Blue , nu blir det att sova för mig med' är rätt trött men gick ju upp tidigt så.. Dock förstår jag inte alls hur fan Charlie kan sova nu med tanke på att han gick upp typ 3 men men ;)
Aja Godnatt på er!


För när du kommer ska jag sitta här & ta allt som du ger mig

Morsning korsning!

- väntar på att mamma ska hämta mig & skjutsa mig till vårdcentralen sen blir det att åka till mormor och morfar o fika..

Trött på att det alltid ska vara såhär, trött på hur du beter dig .. Trött på att du tror att du kan behandla mig hur som helst ..


Kväll/natt

Blev att kolla film ikväll medans Charlie var iväg & kolla fotboll, när Charlie kom hem åt vi jambalaya , ny ligger vi i sängen och kollar på cheaters & väntar på att rookie Blue ska börja sen blir det att sova, måste gå upp tidigt imorgon för vårdcentralen ska ringa vid 8 ..


Mums!


Mig och Charlie

Fick en kommentar om att jag skulle berätta lite om mig och Charlie så får göra det :)

- jag och Charlie har känt varandra några år men förra sommaren träffades vi hos en gemensam kompis detta var i slutet av maj , Charlie drack den kvällen så när han började hålla på trodde jag mer det var på grund av fyllan .. Men dagen efter smsade han mig & vi bestämde att ses igen, vi började träffas och så, sen efter ett tag blev vi tillsammans ,det var någon gång i juni.. Han "flyttade" hem till mig (bodde då hemma hos mamma) sen i slutet av juni/början av augusti upptäckte vi att jag var gravid.. Blev då en del diskussioner om hur vi skulle göra, men efter mycket om & men valde vi att behålla, i mitten av september tog det slut mellan oss.. Vi pratade inte på typ 2 månader men i december började vi prata igen och bestämde oss för att försöka igen .. Det höll fram till februari då det tog slut igen på grund av massa skit.. Vi blev osams och pratade inte förns i slutet av Mars då jag fick veta att elwira hade hjärtfel.. Efter det pratade vi lite smått eftersom han ville veta hur det gick med allt, i april efter elwira hade kommit så kom Charlie ner till Göteborg 3 gånger för att hälsa på elwira.. Efter elwira hade dött hade vi fortsatt kontakt , vi planerade begravning och sånt där tillsammans.. Efter ett tag träffade jag en kille , Charlie och jag slutade då prata .. Men i slutet av juli började vi prata igen (det var då ingenting mellan mig och killen längre) sen blev det bara att vi började prata massor igen och båda kände att vi ville ha varandra .. Så vi blev tillsammans igen och bestämde att det skulle vara på riktigt den här gången & Inge velande fram och tillbaka.. Så jag flyttade in i hans lägenhet och nu bor vi ihop & hoppas på att bli en riktig familj inom sin tid.. Visst kanske det låter konstigt , vi blir tillsammans & vi flyttar ihop osv .. Men vi har så mycket tillsammans & efter elwira dog så blev vi väldigt nära, allt förde oss så mycket närmre varandra & både jag och Charlie har mognat otroligt mycket .. Hoppas detta svar räckte :)


Onsdag


Idag blev det ingenting gjort med tanke på hur jag mår.. Älskling försvann ett tag och kom hem vid typ halv 8, sen blev det mys framför new moon med baby' nu ligger vi i sängen och väntar på att rookie Blue ska börja! Sen blir det att sova !


Sjuk

Hej hopp! Charlie har varit sjuk i några dagar men själv har jag inte känt av någonting men idag vaknade jag upp sjuk, ont i halsen hosta snorig & huvudvärk .. Men eftersom Charlie var i väg och tatuera sig blev det Inge vila för mig , blev att städa diska & gå promenader med Doris .. Vid 6 kom mormor över med feber nedsättande så mådde lite bättre efter det! Charlie kom hem vid 8 , han hade köpt med sig mat hem , var svin hungrig men när jag väl åt blev jag bara äcklad .. Hatar att vara sjuk ! :(
Nu ligger Charlie och sover , själv ligger jag och väntar på att rookie Blue ska börja ! Sen blir att försöka sova !


Du <3


Vägg texterna är uppe!

Elwiras minnes vägg<3


Älskade barn & älskade moster


Vinter

Kom precis ifrån skruttans grav, har varit där & gjort i ordning inför vintern , ikväll blir det att åka dit & tända ljus , du är så saknad mitt älskade barn! Jag älskar dig så fruktansvärt mycket elwira <3


Gråt

Idag har jag nog gråtit ut varenda tår som finns .. Känner mig riktigt Depp just nu, jag saknar min dotter så fruktansvärt mycket.. Asså på 4 år har jag förlorat 5 människor som stod mig väldigt nära .. 4 år i rad .. Och i år mitt eget barn .. Uch jag orkar inte :( faaaan


RSS 2.0