blää

ont i magen, trött ledsen och allmänt nere.. blää på denna dag! hatar den här känslan.. hatar att känna såhär .. :(

lördag

idag har jag inte gjort så mycket, åkt till mormor & morfar o vattnat deras blommor o så, 
nu sitter jag och kollar på skräck film & mår skit illa.. ont i huvet också.. ska kolla klart filmen sen sooova! doris ligger på mig och sover, fan vad jag älskar dig min gooa hund! ♥
 
går in i vecka 18 imorgon, tiden går fort men ändå sakta.. vill bara få bekräftat att bebis mår bra och sen vill jag få ut  hen levande och ha ett levande barn.. är livrädd att förlora ett till barn :( är så rädd att något ska vara fel, orkar inte med den här oron,  den tar fan knäcken på mig!! 

Sjuk

 Har svin ont i huvet , snorig ont i halsen & feber.. Mår inte alls bra! Ligger i sängen just nu men funderar på att gå upp o äta något innan jag hungrar ihjäl! 
 
Nu vill jag att det ska bli 4 juli & 9 juli! Kom igen tiden , gå lite snabbare!!! 
 
 
elwira jag saknar dig ❤
 

Time for work

Sitter på bussen på väg till jobbet , jobbar 15 - 21.30, efter det blir det väl hem och sova eftersom det väntar ett till jobb pass imorgon , träffade c på stan , vi åt på donken sen gick vi till baby smart och kollade lite !

Magen växer på , ser inte mina fötter längre , och jag är nästan bombsäker på att det kommer bli en lillebror men vi får se vad det är för liten filur som ligger där inne & väntar på att få komma ut' ❤ ska på rul den 9 juli , då ska jag kolla upp kön, men ni får gärna gissa & säga vad ni tror :)


Ligg bild vecka 17


Midsommar osv

Midsommar firandet var både kul & jobbigt, jätte trevliga människor god mat och bra musik men smärtan över elwira fanns där och skavde , mitt älskade hjärta, som jag saknar dig! ❤


Är i vecka 17 nu då, tror jag börjat fått foglossning , skit ont i nedre delen av ryggen och ljumskarna , svettas fan sönder dessutom , står inte ut med denna värme ! Illamående finns fortfarande kvar .. Har inte känt någo. Fosterrörelse än men det kommer väl snart :)



Vecka 17


I lövad skrinda så fylld utav skratt
små pojkar i sjömanskravatt
På mjuka små fötter runt midsommarstång
små rosa flickor med hatt och ballong
Och där mitt ibland oss i den ljuvaste tid
en tomhet, en saknad, en stilla frid
I lövad skrinda med bus och kiv
En tom liten plats. Där saknas ett liv.

Två ben som inte fick dansa en gång
En saknad groda kring midsommarstång
En blick som ingen fick möta idag
En änglavinge på lätta små slag
över blomsterfylld äng i ditt sommarland
men här på jorden, här fattas din hand
På sommarprydd grav i solens sken
en flyktig kyss på en skrovlig sten

En krans utan hjässa, en ros i en vas
Så väl dolda tårar i skuggiga glas
Och en röst som viskar i mitt hjärta idag
"Mamma förstå, att i dem finns jag
I barnens glittrande blick ser du mig
Jag finns här för alltid precis intill dig
I barnens klingande skratt där hörs jag
Däri vart hjärta, i vart andetag,
Älskade mor, där finns jag..."

Så saknad och så älskad.
Ett osynligt barn..

Elwira ❤


Åhhhh

Ligger i sängen & ska försöka ta och sova.. Det behövs! Är på så satans dåligt humör , det kliar i kroppen för att jag är så irriterad .. Lust att skrika & kasta sönder någonting , min mobil ligger rätt risigt till! Jävla hormoner .. Fan blir galen .. Sen har jag fått graviditetsklåda också så det kliar över hela kroppen också .. Midsommar imorgon dessutom , ingen jävla lust alls att fira men förhoppningsvis är jag väl på bättre humör då ! Godnatt på er..


Mitt hjärta & min själ skriker efter dig!

Mitt hjärta & min själ skriker efter dig! Fugan vad jävla ont det gör! Jag vill ha tillbaka min elwira! Jag saknar sig så extremt mycket! Fan jag vill ha dig här hos mig! Min älskade lilla skrutt' tänk att du ska bli storasyster dessutom , du haft blivit världens bästa storasyster! Mitt älskade hjärtegryn , du är så himla saknad & så älskad' ❤

Det jorden gömmer hjärtat ej glömmer~


Jobba

Sitter hos mormor & morfar just nu, kollar film & kollar lite efter lägenheter men seriöst finns ju inte en jävla lägenhet! *morr*

Jobbar idag så mormor & morfar tar Doris över natten, har ingen lust alls att jobba men men , bara att bita ihop! Sen jobbar jag tisdag natt också sen är jag ledig i en vecka!


Film & mys

Ligger & kollar på saw , dricker cola äter choklad & myser med världensbästa Doris ❤

Idag har jag inte gjort ett skvatt , bara slöat ! Typ dött av värme & druckit liter vis med vatten , det har min dag bestått av! Blir att kolla klart på filmen nu sen sova ❤


Sista dagen i vecka 15 ❤


Sliten

Godmorgon, kom hem vid halv 8 imorse , slutade jobbet kvart över 7 så mamma kom & hämtade mig.. Sovit fram tills nu men känner mig fortfarande helt död! Jobbar inatt också , sen är jag iaf ledig i helgen .. Men attans så sliten man blir av att jobba! Natt dessutom!


Lycka ❤


Ledig

Äntligen hemma efter en lång helg , riktigt segt att jobba helg!
Ligger i soffan nu & kollar tv men blir snart att gå och sova, är helt slut!


Sista

Jobbar sista helgpasset, sen är jag ledig till onsdag! Sitter just nu & tänkte kolla lite på Wallander.

Trött sliten & halvt död så känner jag mig just nu! Dels för att jag har jobbat men sen all oro .. Skit jobbigt!!

Min lilla älskade elwira , vill bara få hem dig, hålla dig i min famn & aldrig släppa taget om dig, fyfan vad jag saknar dig !! ❤


Lördag + jobb

Sitter på jobbet & käkar kvällsmat nu, huvudvärk till Max & mår illa .. Men men så är det! Trött är jag också .. Allting på samma gång !

Idag har det väl inte hänt ett skit , kom till mormor & morfar imorse efter jag slutade jobbet, sov fram till ett sen har jag bara tagit det lugnt !


Fredag

Sitter på jobbet & kollar tv just nu.. Hur trött som helst!

Idag träffade jag c , sen drog jag hem till mormor & morfar , dom ska ta Doris över helgen eftersom jag jobbar natt fredag lördag & söndag.. Blev bjuden på mat & sen jordgubbar ! Jordgubbar är så sjukt jävla gott !!! La mig och sov en stund där också sen tog jag tio i 8 bussen mot jobbet.



Glädje lycka & förhoppningar blandas med ångest oro sorg & smärta ..


Trööööött

Jobbade natt inatt & har inte ens gått o lagt mig än! Huvudvärk till Max & mår illa som satan ! Känner bara att jag vill typ gå o dööö haha ! Är ledig imorgon iaf så..

Åh vad jag hoppas att allt går som det ska nu!!! ❤

Min lilla älskade elwira , fan vad jag saknar dig , min fina fina ängel ❤❤❤


Måndag

Ställde klockan på 10 men vaknade halv 8 hur pigg som helst -.- gick promenad med Doris sen blev det att göra sig i ordning , ska på en utbildnings kurs vid halv 2 angående epilepsi & kramper , efter det blir det väl att åka hem och samla kraft inför att jobba natt !

Tiden går såå fruktansvärt segt i mellan åt, iallafall då man vill att den ska gå liiiite fortare ! Men men , man får ta en dag i taget & leva i nuet ist för att blicka framåt och oroa sig för saker som inte ens existerar i nuläget !

Blev en lyckad helg med grillning & trevliga människor ! ❤


RSS 2.0