Torsdag

Idag har jag varit nere på stan med Melina & solat, as skönt! Har städat lite idag också.. Blev en promenad till mormor & morfar också , nu har jag tänt massa ljus och väntar på att charlie ska komma hem, blir nog att titta på film tlsm innan jag hoppar i säng!


Om jag faller , vem finns där då & fångar mig?
Jag orkar inte längre stå på benen, jag har varit stark allt för länge nu.. Det går inte.. Jag vill bara falla .. Falla & samla ny kraft ..


Efterlyst

Kollat lite på efterlyst .. Asså det är helt sjukt vilken jävla värld man lever i ! Folk misshandlar mördar & våldtar .. Blir så jävla arg!! & hur fan kan man ge sig på barn & unga tjejer .. Det är fan helt jävla fucking sjukt!!!!

Nu blir det att ta en sista cigg sen hoppa i säng! Godnatt ❤


Doris

Är så galet glad att jag har dig min fina hund! Du får mig att orka vidare! Tänk att man kan tycka om ett djur såhär mycket ! Åh vad jag älskar dig! ❤


Deppig

Har hamnat i en riktig Depp period igen.. Bara gråter & gråter hela tiden .. Jag orkar inte vara stark längre .. Jag orkar inte stå på benen .. Jag vill bara försvinna!
Jag saknar dig elwira , jag saknar dig så jag går sönder!


Måndag

Sitter med hårfärg i håret just nu, blir rött förhoppningsvis! Efter att håret är klart blire att sätta på en film och kolla sen blir det nog att hoppa i säng!

Idag har jag umgåtts med Matilda , hon kom hit så drack vi kaffe och pratade, sen tog vi bussen ner till stan och kollade lite ! Trevligt trevligt.. ❤


Jag vill bara skrika

Jag vill bara skrika slå & sparka! Jag står inte ut med denna smärta längre!! Jag vill ha tillbaka mitt barn! Jag vill ha tillbaka henne nu! Jag orkar inte längre , jag orkar inte stå upp , jag orkar inte andas .. Jag orkar inte ett steg till utan min älskade elwira ! Jag gör vad som helst , precis vad som helst för att få hålla dig en sista gång! Faaan orken har tagit slut .. Jag faller i bitar .. Jag går bara mer & mer sönder ..


Idag mår man som man förtjänar

Hade en jätte trevlig kväll igår ! Först åt vi på grappa sen drog vi till en krog och drack , har inte haft det sådär kul på länge men idag mår jag fan skit.. Har så sjukt ont i huve & har spytt flera gånger.. Men man mår ju som man förtjänar ..

Nu ligger jag i soffan med Charlie , men funderar på att lägga mig i sängen & sova snart .. Ska väl gå ut med Doris först bara! ❤


Krogen

Idag blir det krogen med mamma & moster ! Ska bli skit kul faktiskt !


Det är över.. Så totalt över


Ta igen förlorad tid

Ikväll ska jag & älsko bara mysa, var ett tag sen vi bara satt och kolla film o bara tog det lugnt! Så ikväll blir det Kinamat godis Cocacola & någon bra film, myspys! ❤


Onsdag

Sover hos Melina inatt , blir väl att gå & lägga sig snart .. Är skit trött! Just nu ligger vi och kollar på Simpson o snackar lite skit! Funderar på att låna badkaret innan jag går & lägger mig faktiskt! fryser som en tok så kanske blir skönt att avsluta denna långa dag med ett varmt bad! Är fett sugen på en kopp te med honung i också ! Vill ha mammas goda te som hon alltid köper! Ingefära te , sen ska det vara honung i ! Smaskens!!!

Blir så trött på alla lögner & ursäkter..

Elwira , allt vore så jävla mycket enklare om du fanns här med mig! <3


12 timmar

Godmorgon! Somnade 19 igår och vaknade halv 7 imorse så har sovit nästan 12 timmar! Ska ner till stan sen , möta mormor så hon kan ta Doris sen möte på arbetsförmedlingen.. Efter det blir det att hämta Doris och kanske ta en fika eller något hos mormor och morfar sen hem !

4 dagar över & ingenting.. Blir tokigt!!

Hur hamnade vi här ? Hur blev allt så jävla svårt ? Vill bara att allt ska lösa sig & bli bra igen ..

Elwira jag saknar dig ❤


Jag vet inte

Jag vet inte vad jag känner längre & har ingen aning om vad jag vill, tappade tilliten & jag ändrade min syn .. Kommer det någonsin bli bättre ? Kommer det någonsin komma tillbaka ?
Jag vet inte var jag ska göra ... Jag går sönder mer och mer


Min bästavän

En liten varelse men ett stort hjärta' du är min bästavän, du finns alltid där , sviker aldrig & följer mig vart jag en går! Jag älskar dig min fina lilla Doris ❤


Håll mig hårt eller släpp mig helt


Jag vill inte bara vara någon

Sover hos Melina inatt! Just nu sitter vi & tittar på den där mary , men funderar på att låna hennes badkar snart!


Jag vill inte bara vara någon för dig, jag vill vara allt..


Lördag

Ligger i sängen just nu & fryser .. Så satans kallt ute så det är svin kallt i lägenheten ..
Total sämst fredag igår.. Allt blev helt kaos.. Fan för allt ..
Idag ska jag fan inte göra ett skit.. Typ ligga i sängen och sova bort resten av denna dag, eller ska fan sova bort resten av mitt liv... Bläääää för allt!


Akuten

Blev att åka en sväng till akuten inatt.. Hade så sjuuuukt ont i min vänstra äggstock (jag tror att det var den iaf) kunde inte röra mig, hosta skratta eller stå.. Fick ta massa prover men det visade ingenting så blev hem skickad.. Har dock skit ont idag med.. Har feber och är jätte trött så har bara legat i sängen idag .. Nu är älskling till affären och köper lite dricka & nå gott så blir myspys ikväll!

Puss


In my heart, you live on Always there never gone


Gravsten

Nu är gravstenen klar , nu ska jag bara vänta på att den skall komma på plats, dock dröjer det nog ett tag, troligtvis kommer den upp i april/maj
Men blev jätte nöjd , kändes dock jävligt jobbigt att se den liksom på riktigt..


Varje dag som går

För varje dag som går
Är det en dag närmre dig <3


245

Nu har det gått 8 månader sen elwira somnade in.. Kan inte fatta att det redan gått så lång tid.. För 246 dagar sen stod jag där inne på drottning Silvias barn sjukhus och fick kastar upp i ansiktet "Emma jag vill att du följer med nu, elwira är död" minns hur jag bara skrek och föll ner på golvet .. Och jag minns läkarnas ansiktsuttryck när dom kom ut från elwiras rum .. Kommer ihåg att dom tog av sig sina mössor och nickade mot mig.. Har fan aldrig känt mig så liten & ynklig som jag gjorde just då.. Hela mitt liv rann ur mina händer.. Minns hur vi satt där inne.. Jag & Charlie turades om
att hålla i vår livlösa dotter.. Jag fick tvätta henne och klä henne.. Göra henne fin en sista gång.. Kan inte förstå att det redan har gått såhär lång tid.. I mitt huve hände det fortfarande igår.. Minns varje liten sekund .. Minns precis allt från dagen hon föddes tills dagen hon dog.. Minns allt i varje liten detalj.. Visst blir det lite lättare för varje månad som går, det är faktiskt inte lika jävligt som det var dom första , men det gör fortfarande så in åt helvetes ont .. Det värker hela tiden, det svider och plågar mig varje ynka sekund .. Det gör ont att andas, det gör ont att leva.. men inte exakt lika ont som förut.. Jo vissa dagar, vissa dagar fungerar jag inte för fem öre.. Vissa dagar gör det så satans jävla ont att ingenting fungerar .. & sen den där saknaden som växer dag för dag.. Längtan av att få tillbaka dig.. Längtan & saknaden som förevigt kommer stanna. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få hålla dig en sista gång , vill bara att allt ska bli bra , bara för en sekund..

8 månader
35 veckor
246 dagar
Jag älskar dig elwira , min finaste ängel <3



Hold my hand then we jump right out


Måndag

Nu har Jessica vart här i några dagar med sin lilla minnona & nu när jag umgåtts med en bebis i flera dagar så känner jag huur mycket jag vill ha en bebis! Jag vill också ha ett levande barn!

För övrigt så har jag & Charlie börjat leta efter ny lägenhet , så hoppas verkligen vi hittar en ny snart !! Imorgon blir det sista änglaföräldra träffen, vi ska gå ut på restaurang och så! Nu ska jag titta klart på out siders sen sova .. Är skit trött, Charlie sover hos Jonas eftersom Jessica & minnona är här!


9 månader

Idag hade elwira blivit 9 månader.. Jag saknar dig.. Jag vill ha dig här.. Kom hem igen!


Torsdag

Gick upp tidigt idag, Charlie skulle ha sin son Kasper så vid 12 gick vi till mormor & morfar och lämnade Doris , för att sedan ta bussen till kaspers dagis där vi hämtade honom, först åt vi lite på stan sen åkte vi till leos busland & lekte, Kasper tyckte det var jätte kul och ville inte alla gå där ifrån! Efter Charlie hade lämnat kasper tog vi bussen mot thälla, hoppa av vid mormor & morfar för att hämta Doris , blev en fika där' nu har Charlie slocknat på soffan & jag funderar på att gå till affären!! Är fett sugen på godis !

Puss


Lägenhet


Äntligen

Äntligen har vi ett sovrum, nu är det klart, det enda som egentligen behöv nu är nya tapeter , en sängstomme & typ varsitt nattduks bord :)


Tisdag

Sov hos Melina inatt , vi somnade inte förns 8 imorse & så gick vi upp 12 så är cp trött just nu, har också skit ont i huve , mår illa & har ont i magen..

Blir snart att vandra hemåt och mysa med älsko, fast ska försöka gå o lägga mig tidigt!

Nu lägger jag en del grejer på hyllan & ska försöka sluta tänka på det, det är alldeles för stress samt & påfrestande så nu skippar jag det ett tag..


Söndag

Vi sov hos mami igår så vaknade upp där idag, vi kom hem runt 6 så då började vi med maten direkt! Vi åt cola stek, aldrig ätit det förut men det var riktigt gott faktiskt! Nu sitter jag & kollar på sagan om ringen, dom 2 tornet , & Charlie är hos en kompis ! Imorgon blir det att åka & stor handla sen kanske försöka få ordning i sov rummet!


Fan..

All ork har bara tagit slut.. Jag orkar inte mer utan elwira.. Alla blir gravida & får barn hela tiden runt om kring mig då blir det ännu mer påtagligt .. Varje morgon går upp börjar det göra ont & det slutar inte förns jag somnar på kvällen.. Tänk att man kan binda så många band med varandra .. 9 månader i magen & 1 månad utanför .. Den 15 maj rasade hela mitt liv samman .. För snart 8 månader sen förlorade jag min andra halva.. Hur fan står jag ut att leva? Hur fan står jag ut att andas .. Hur fan står jag ut , utan elwira ?! Ge mig mitt barn tillbaka snälla.. Om Gud finns har jag lust att slå honom.. Jag hatar dig!


Fredag

Charlie ska dricka idag så blir själv ikväll! Har precis ätit, lagade tomatkorvsoppa , gött! Och ju sitter jag och kollar på grey's anatomy säsong 8!


Torsdag

Imorse var har på möte hos arbetsförmedlingen.. Det var fett trååkigt! Efter mötet gick jag runt lite på stan, köpte en halsduk & par skor! Tog bussen hem och stor städade tillsammans med bebbo! Vid 7 taget kom mamma Göran & axel över , dom skulle åka och hämta Lisa så dom hade vägarna förbi här.. Vi fikade och pratade lite:) kom precis in efter en lång promenad med Doris så nu blir det nog att ta en varm dusch & sen gå och lägga mig! Puss

Älskade elwira , som jag saknar dig! Ska försöka ta mig ut till graven någon dag & tända ljus och säga hej! Önskar verkligen du var här hos mig hjärtat, det gör så förbannat ont utan dig! Saknar dig & älskar dig min fina dotter <3


Elwirasmamma


Mat

Ätit as god mat idag!
Det är kycklingstroganoff med kokosmjölk , hade i lite gröna bönor röd paprika och morötter! As gött!!


Hår

Min mormor gjorde en jätte fin frisyr på mig igår, så måste faktiskt lägga upp bild på det!


Nyår!

Hade det jätte trevligt igår! Vi var på bröllop , Charlies mamma gifte sig! Hade verkligen jätte kul! Mitt nyår hade nog inte kunnat blivit bättre! Men idag mår jag inte bra haha :( men men! Jag tänker be lite för att det här året ska bli bra.. Iaf lite bra, känner att jag förtjänar att få ett bra år'


RSS 2.0