Under mitt hjärta nu finns en liten du, Liten näsa och små tår, Tickande hjärta och fjunigt hår. På ul fick vi en bild fast du var ganska vild, Du var det vackraste vi sett fast man bara såg ett skelett. Tänk när du är i vår famn och vi får ge dig ditt nya namn, Så gränslös vår kärlek är till dig jag i magen bär ❤


Fredag kväll

Hejsvejs'
Dagen har bestått av att packa, gråtit en skvätt lite hit & dit , packat lite till och få ett x antal frispel! Ingenting går som planerat eller som jag vill , dessutom har jag så ont att jag knappt kan stå sitta eller ligga.. Att ligga är väl iaf det bästa alternativen men har inte tid att ligga och slappa .. Måste PACKA PACKA PACKA!!! Tusentals saker kvar , har packat men sedan packat upp igen , dessutom kommer jag knappt in i mitt rum längre så blir svårare o svårare att packa klart..
Blir att sova snart så godnatt på er ❤


Helt död

Efter jäääävligt många timmar på ikea så är jag helt död! Min foglossning är dessutom värre en vanligt! Men blev en lyckad dag & det mesta som behövdes inhandlades, var några saker som glömdes men Västerås ligger ju rätt nära så får väl åka tillbaka någon dag! Ligger i sängen nu & kommer nog somna väldigt snart ! Så godnatt godnatt ❤


Stor handling


28/8

Hejhopp, ligger i sängen & typ dör av smärta i rygg & ben! Var på typ "föräldrargrupp" på sjukhuset, efter gick jag till stan för att ta bussen hem men hade missat den , klockan var då 19, och nästa buss hem gick 20,30 så valde att promenera .. Vilket jag ångrade halvvägs , det är en braaa bit att gå och dessutom att vara gravid & ha foglossning gjorde inte saken bättre!
Hur som helst överlevde jag iaf ;)
Blir att sova snart för ska upp tidigt för att åka till ikea , ska handla det sista till lägenheten , sen på måndag är det äntligen inflyttning! Längtar!!
Imorgon är det också 100 dagar kvar till bf! Snart nere på 2 siffrigt!! :') ❤


Tisdag

Helloj!

Kollat oc hela förmiddagen och bara slappat!
Vid 5 taget kom mamma hem så vi lagade mat och så, hjälpt min systeryster med sin läxa också! Kollat idol och hade tänk att kolla på Maria wern men orkade inte så spelar in det ist! Nu ligger jag i sängen med dödande ryggvärk .. Foglossning ❤
Blir väl att sova snart, rätt trött faktiskt!
Imorgon blir det föräldrar grupp & sen måste jag komma igång med packandet! Flyttar på måndag och har inte ens börjat packa .. Vet inte vart jag ska börja ?! En miljon grejer typ .-.
Nääähe sova kanske!
Godnatt ❤


Holy grail

And baby
It's amazing I'm in this maze with you
I just can't crack your code
One day you screaming you love me loud
The next day you're so cold
One day you're here, one day you're there, one day you care
You're so unfair'


Gravid frågor

Namn: Emma
Ålder: 19
Graviditetssymtom: illamående huvudvärk halsbränna och ont i brösten
Positivtgravtest i vecka: v.5


Då berättade jag för:
Mamma direkt & mina närmsta vänner typ direkt
Jobbet/chefen: vecka 18-19


Min barnmorska heter: Berit
Min vikt vid början på graviditeten: 51kg
Vikt vid inskrivningen: 55 i vecka 14
Vikt vid förlossningen: Återstår att se..


Mat jag är torsk på: ingen speciellt
Mat som får mig att vilja kräkas: Korv!

Mina första mammakläder: Mamma tights och mamma trosor hah
Min hittils största modetabbe: Ingen aning


Första bebisprylen: Snuttefilt , eftersom jag redan har det mesta efter elwira så..
Första bebiskläderna: Bodys från h&m
Då kände jag första sparken: vecka 17-18


Jag tror att bebisen i magen är: Trodde det var en pojke & rätt hade jag :)
Namn vi funderat på: Ludwig

Grejer som händer med min kropp: Magen växer , brösten växer.. Hela jävla jag växer!
Så motionerar jag: Ute och går/joggar


Konstiga grejer jag gjort under min graviditet: Ingenaning
Konstiga kommentarer jag fått höra: Tror inte jag fått nån konstig kommentar
Konstigaste bebisrådet: Inget
Värsta gravidminne: Oron att lillebror också skulle ha hjärtfel
Bästa gravidminne: Då jag fick beskedet att lillebror är frisk!


11 veckor

Det har hänt en del på 11 veckor faktiskt!


Åh

Är så less på dig & ditt sätt! Du kommer och går som det passar dig, tror att du kan säga & göra vad du vill och sen ska allt vara bra .. Tänker fan inte ta mer!


Trött

Vaknade 8 imorse .. Gick upp & ut med Doris, efter det har jag typ inte gjort ett skit , är så satans trött! Känner mig knappt mänsklig! Aldrig vart såhär trött typ! + att denna dag bara gjort mig besviken och sur! Först pratade jag med fastighets bolaget angående lägenheten, det är ju inflyttning 1 september men 1 september är en söndag så trodde jag skulle fått lägenheten på fredagen men icke, på måndag eftermiddag -.- *suuuuck*
Dessutom ringde chefen och berättade att det blivit något strul med lönepapprer så min lön kommer inte den 27 utan i början av september ........ Så jävla irriterande!


Vecka 25

Slänger upp en magbild!
Vecka 25!
15 veckor kvar !


Helloj

Helloj allesammans! Idag har jag inte gjort ett skit ärlig talat! Legat o soffan och kollar avsnitt efter avsnitt på oc , älskar't! Jag och mamma åkte dock till mormor & morfar med en matta som jag ska ha till lägenheten , har köpt in för mycket saker så får ställa vissa grejer hos morfar & morfar, snäääällt va :')

Imorgon blir det barnmorskebesök! Sen till mormor och hämta Doris för hon är där! För övrigt har jag betalt min första hyra nu , stooor jag känner mig ;) nu är det bara dom här 13 dagarna som gärna får gå fort! Vill flytta in nu nu nu!


In handling

Idag åkte jag till babyproffsen med mamma & syskonen, köpte ett stödbälte eftersom jag har sån foglossning, sen en snuttefilt & en amnings bh , kollade också på andnings larm så blir att köps en sånt nästa vecka! Efter babyproffsen åkte vi till tuna park , köpte ett linne & nagellack där, fikade också, en helt okej söndag ! Nu ligger jag i sängen och njuter av dom underbara sparkarna jag känner! :') fan vad jag längtar tills december!
Snart blir det att sova! Nattinatti ❤


Lördag

Ligger i soffan & kollar på sommar krysset , fortfarande sjuk & har massa sammandragningar :( trött som tusan men misstänker att mitt hb är jäääävligt lågt!


Är trött på att du tror att du kan komma & gå som du vill .. Tänker fan inte ta detta!


Tiden går så segt

Ligger i soffan och kollar på oc, äntligen fått hem boxen med alla säsonger nu :')
Sjuk är jag också , feber hosta ont i kroppen & mår skit, blää :(

16 dagar kvar till flytt nu, vill bara att tiden ska gå fortare , vill flytta nuuuu!!


Ställ frågor

http://ask.fm/EmmaGunnarsson94


Man lär sig att inte ta någon för givet

Nu har det gått 2 år sen jag stod där med ett positivt graviditets test i handen , många känslor var inblandade , var chockad orolig glad & förväntansfull.. Imorgon skulle elwira blivit 1år & 4 månader, så mycket som kan hända på 2 år, saker man inte trodde var möjliga .. Saknaden bara växer & växer.. För 453 dagar sen hände det ofattbara , min älskade dotter blev en ängel .. Hur tar man sig vidare? För 2år sen trodde jag att jag skulle bli mamma till ett levande barn, 2år senare är jag mamma till en ängel .. Livet är inte som man trott & man lär sig att aldrig ta något för givet!


16 långa veckor

Gått in i vecka 24 nu, känns som att det är evigheter kvar.. 16 låååånga veckor! Jag vill få min bebis nu!


Soffa

Var precis iväg & hämtade min nya soffa, brun divan soffa :) jätte nöjd faktiskt! Nu sitter jag i bilen & väntar på morfar som är inne i affären , sen blir det att åka hem till honom , han ska bjussa på mat :') senare kanske jag ska träffa c!
Hej så länge :)


Natt

Idag har jag varit hos mormor & morfar och firat mormor som fyllde år idag! Annars har det väl inte hänt så mycket, nu ligger jag i sängen och har as ont i magen .. Doris ligger här bredvid också, så myyysigt att ha henne bredvid sig på nätterna ! Är verkligen glad att jag har henne!! Helt otroligt hur en sån liten hund kan få så stor betydelse i ens liv, skulle inte klara mig utan henne! Älskade lilla Doris!!! ❤❤


Kortis

Slänger in ett kortis inlägg!

- vart bort rest med familjen från i tisdags, kom hem vid 21 idag, blev att kolla på film med mamma & låtsas pappa medans syskonen kollade på en annan film! Nu ligger jag iaf i sängen & har försökt sova men icke ! Det är as varmt, vet inte hur jag ska ligga , det kliar & kryper i hela kroppen, jag är kissnödig (orkarverkligenintegåpåtoa) och Doris snarkar som en lastbils chaufför! Haha ;) Ludwig far runt i magen o sparkar & har sig vilken också får mig att hålla mig vaken pga att jag älskar att känna hans rörelser! HAHAHA detta blev typ inte ett kortis inlägg men men :p
Godnatt på er ! ❤


Vecka 23

Vecka 23

- känner mig som en jätte! Dessutom dör jag fan i den här värmen!

Den här graviditeten är 100 gånger jobbigare en den med elwira, har ont, det är varmt , tungt & jag är ständigt orolig över att bebis ska dö.. Ge mig bara december nu!!!


Saknad

Idag var jag mamma mina syskon och Charlie hos elwira och vattnade & hälsade på! Det är så skönt att åka dit men ändå så jävla jobbigt! Jag saknar verkligen elwira hur mycket som helst.. Jag bar henne under mitt hjärta i 9 månader , födde fram henne & satt bredvid henne från morgon till kväll i över en månads tid, höll hennes lilla hand och berättade för henne hur mycket jag älskade henne..
Tänk att livet kan vara så orättvist , att föräldrar ska behöva förlora sina barn.. Sina älskade barn .. Att man ska behöva gå till en grav för att hälsa på..
Jag önskar verkligen att du fanns här hos mig, levande! Tänk du hade varit 1år & 4 månader , min stora tjej ❤


Torsdag

Ligger i soffan & glor tv, är as trött beror säker på vädret! Nu blir det att invänta en film som börjar 21 , sen blir det att sova !


RSS 2.0