Måndag

Idag blev det att dra ner till stan för att gå på ett jävlig ovärt möte på arbetsförmedlingen .. Efter det spenderades alldeles för mycket pengar! Köpte 2 par jeans , 2 tröjor , 1 sjal, lite smink hårdpännen & trosor! Snart blir det att ta ett bad sen kolla film!
Puss ❤


det kommer ta tid

känns för jävligt.. allt det vi hade tillsammans är borta, som bortblåst.. du var så mycket mer en pojkvän, du var min sambo, pappa till mitt barn, min bästavän & så mycket mer.. gör så ont.. men antar att det är bäst såhär..
du gav mig det finaste jag någonsin kunde få, du gav mig den vackraste prinsessan ! vår fina ängel,
jag älskar dig c & det kommer ta tid att släppa dig, ta tid att glömma allt som vart..

andas

ibland känns det som om jag inte orkar andas.. i mellan åt känner jag mig så liten & ynklig.. dom senaste dagarna har jag inte haft någon kraft över huvudtaget! all kraft är som bort blåst.. orkar knappt ta mig ur sängen på morgonen, alla tankar bara snurrar runt & det känns som mitt huve ska sprängas! Just nu är det så mycket som händer.. alla ettårsdagar närmar sig, du & jag tappar varandra och jag måste försöka komma på ifall jag ska börja om gymnasiet eller börja plugga på komvux.. nej uch ibland blir det bara för mycket!
sitter hemma själv som vanligt.. ska väl slå på tvn snart och sen duscha ..
puss & hej!♥
 
 
 
 
 
 
 
So tell me when you hear my heart stop.
You're the only one who knows.
Tell me when you hear my silence,
There's a possibility I wouldn't know.

 

kvar

har nog förstått nu att det inte finns något kvar, det kommer aldrig gå att laga.. det är över.. det gör ont men det går inte.. jag måste släppa taget, släppa taget om allt det som fanns & finns..


I've been treated so wrong
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable

Well, is it dark enough?
Can you see me?
Do you want me?
Can you reach me?
Or I'm leaving

Faller i sär

Känns som allt bara faller i sär, vi faller i sär.. Det som fanns faller i sär.. Hela min värld faller i sär.. Vad är det som händer egentligen? Hur ska jag kunna släppa taget om det fina & bra.. Det kanske aldrig var meningen , meningen att det skulle hålla sig till att alltid vara något vackert, kanske vart meningen att allt skulle rasa sönder , rasa sönder & bli fult? Önskar bara det kunde bli bra, att allt kunde bli som det hela började..
När ska allt vända , när ska livet sluta komma med enbart uppförsbackar ?


Lördag

Idag har jag inte gjort så Mycket, mått piss hela dagen, var hos Charlies mamma ett tag för att fira Charlies lillebror som fyller 1 imorgon..

Ikväll så var det meningen att jag & c skulle kolla på Irene huss tillsammans men c kom hem vid 23 typ så filmer var i stort sätt slut när han kom.. Men nu sitter vi här & kollar på någon annan film men funderar helt ärligt på att gå & lägga mig ..

Att du inte förstår .. Förstår att det gör ont, det gör så jävla ont i mig när du gör som du gör..


Torsdag

Ligger i sängen & funderar på att ta och sova, mamma & syskonen har vart här idag , blev lite fika & prat!
Annars har det väl inte hänt så värst mycket idag..

Antar att detta blir slutet , slutet på det som fanns .. Ibland är det så grymt svårt att släppa taget , släppa taget om något man trott & hoppats på..


tisdag

hello!
 
melina ringde & väckte mig imorse.. hade helt glömt att jag skulle följa med henne till tatueringsstudion men det blev att skyyynda sig! haft äckel ont i huvet idag också.. känner mig allmänt depp också.. så jävla förvirrad, vet inte alls vad jag varken känner eller vill längre.. tröttnat på detta piss liv.. tröttnat på att aldrig få vara nummer 1 för dig.. tröttnat på att känna denna jävla smärta.. allt börjar dessutom närma sig ett års dagar..
29 mars 2012- ditt barn har hjärtfelet hlhs
10 april 2012- sätter mig på tåget mot göteborg med en stor mage & har ingen jävla aning om vad som väntar
12 april 2012- elwira föds
15 maj 2012- elwira dör..
12 juni 2012- elwira begravs..
kan inte fatta att det snart gått ett år.. tiden går så fort men ändå så sakta.. minns varena minut där nere i göteborg.. minns allt.. ibland vill jag bara glömma.. glömma bort allt som hänt.. slippa sorgen & smärtan, bara för en dag eller två!
 
 
för övrigt har det väl inte hänt så mycket idag.. vart med melina när hon tatuerade sig.. sen hem, c har vart med jonas så har suttit själv , c kom hem för en stund sen, nu kollar han fotboll & jag vid datan och lyssnar gammal musik, nostalgitripp ;)  ni får ha det bra, puss
 

Orättvisa skit värld

Ännu en gång har ett litet barn somnat in.. Det ska inte hända ändå händer det varje dag , det skär i hela hjärtat varje gång det händer .. Jag minns så väl den dagen elwira somnade in , hela mitt liv raserades .. Jag förlorade det jag höll som kärast , inga ord hjälper .. Ingenting hjälper .. Man ser bara mörker framför sig .. Man tror att man aldrig mer kommer känna glädje eller lycka..
Livet blir aldrig desamma igen .. Man har en ständig smärta varje dag.. Varje dag påminns man .. Man påminns varje dag varje minut & varje sekund .. Det ät ett ständigt plågande .. En dag kan förändra allt .. Förändra hela livet ..
Våra älskade barn , vi minns dom förevigt' vi minns dom med glädje saknad & sorg

Även en liten stjärna lyser i mörkret! *


Det gör så ont

Idag är en sån dag jag bara känner smärta ilska saknad & sorg ..

Det gör så ont utan mitt barn .. Det gör så ont att jag knappt kan andas .. Vem bestämmer över liv & död? Vem hade rätten att ta min dotter ifrån mig?!
Min lilla elwira ska vara här hos mig o inte i en kista under jorden .. Varför varför varför varför ??!! Varför blev det såhär!!!?? Ge min dotter tillbaka till mig.. Jag står inte ut länge..


Tisdag

Idag blev det att åka till stan med Melina, köpte lite smink & hårfärg , köpte också lite grejer till hemmet, köpte en vägg text ramar ljuslycktor & grav ljus till prinsessans grav! När jag kom hem färgade jag håret (rött) och lagade mat'
Nu sitter c och jag & kollar på någon film på tv, blir väl snart att hoppa i säng , ska till af på möte imorgon... *suck*


Jag saknar dig så otroligt mycket elwira!❤


När livet

När livet ger dig hundra anledningar till att gråta , visa livet att du har tusen skäl att le!


Söndag

Blev att åka en sväng till Tuna park med mamma & lillebror , köpte en tröja & ett par solglasögon..

Nu ligger jag här i soffan med feber och kollar på 27 dresses , har sån jävla mens värk också ..


Lördag

Idag har jag & Charlie varit hos min mormors syster & hennes man och ätit middag, var jätte trevligt! Efter vi ätit & så drog Charlie över till Jonas. Så jag & Carina tog en lång promenad med Doris och tränade henne att vara lös' vilket gick jätte bra!

Nu sitter jag & Charlie och kollar tv, fina Charlie kom hem med en fin lampa till elwiras minnes vägg, det blev jätte fint!
Vi har börjat pratat om att försöka möblera om också, men det skulle behövas köpas en säng åt Kasper också så det blir att försöka göra det så fort som möjligt, så vi kan få ordning ordentligt i sovrummet som vi vill ha det och att också veta att Kasper ska känna sig hemma när han kommer o hälsar på :)

Nu blir det fortsätta att mysa med c !
Puss ❤


RSS 2.0