Fredag

Idag har jag bara legat & slappat! Blev att beställa lite kläder & nu är jag barn vakt åt lillebror! Ikväll får jag väl sällskap tror jag! :)


108 dagar


108 dagar sen jag pussade dig sist.. 108 dagar sen jag höll din lilla hand.. 108 dagar sen jag hörde dig ta dina sista andetag.. 108 dagar i ensamhet.. 108 dagars helvete..
Jag saknar dig så otroligt mycket elwira <3


Antibiotika

Blev akuten igår .. Hade så fruktansvärt ont i magen & feber .. Visade sig att jag hade livmodersinflammation .. Så nu är det att äta antibiotika & hoppas på att det går över !


Till minne av Elwira


Livet kommer aldrig bli desamma igen utan dig elwira'


& dom betalade för min tystnad'


Lööördag

Klockan är 11 & jag ligger fortfarande kvar i sängen.. Vaknade typ för en timme sen.. Är skit hungrig & kommer kissa på mig om jag inte tar mig upp snart ! Tror jag är på väg att bli förkyld , ont i halsen täppt i näsan & nyser hela tiden. Får se vad som händer idag , ingenting antar jag..


Saknaden är obeskrivlig


Jobbig dag

Idag har alla mina tankar gått till elwira.. Idag har det gjort extrem ont! Bara gråtit & gråtit.. Får hela tiden påminna mig om att andas , i såna här lägen känns det som om det vore så mycket enklare att bara ge upp .. Jag vill ju se henne växa upp , höra hennes små andetag, höra hennes lilla hjärta slå, känna hennes mjuka kropp i mot min, jag vill ha tillbaka min dotter! Mina dagar är ett helvete utan dess like , smärtan jag bär på är obeskrivlig.. Livet jag kommer få leva resten av mitt liv kommer vara en kamp..


Tråkigt

Det är äckel väder .. Jag sitter typ fast i min egen kropp eftersom jag har äckel gips och kryckor så kan inte göra ett skit.. Åååhhh blää ! Men jag har ju min söta hund iaf :)


Lycka

Idag känner jag faktiskt lite lycka ! Hoppas allt går framåt nu!


Coola Doris

Du gör mina dagar min älskade hund!


Vaaaarmt

Ligger och kollar tv i soffan och seriöst dör av värme! Så himla varmt !! Väntar på att maten ska bli klar , sen blir det väl att kolla tv & sova! Är svin trött !!


Lördag

Har varit vaken sen typ 9, är trött , mår fortfarande illa & har ont i magen! Foten värker och jag är på allmänt piss humör idag...


Alla dessa jävla frågor

Jag hatar såna här nätter.. Såna här nätter då det kryllar av tankar.. Man funderar på allt, jag funderar på varför min dotter försvann jag funderar på att sluta andas .. Jag funderar på att ge upp.. Men när man ligger där och funderar på att ge upp inser man att det finns saker att leva för, jag lever faktiskt för min älskade familj & jag lever för elwira' saknaden är obeskrivlig , saknaden gör så ont .. Saknaden är plågsam.. Den är till och med torterande ! Vart är du nu? Vad gör du nu? Vad gör du imorgon? Vad har du lärt dig? Alla dessa jävla frågor utan svar .. Alla dessa jävla frågor som sliter mig itu.. Alla dessa jävla frågor & funderingar dödar sakta.. Alla dessa jävla frågor & funderingar det är som tar på kraften ..


Barnvakt

Sitter barnvakt i sundbyholm åt mina kusiner.. Mår as illa och har ont i magen.. Doris ligger & sover bredvid och 2 av mina söta kusiner äter chips och lukten av chipsen får mig att må ännu sämre ! Blää


Obduktionen

Äntligen är obduktions svaren klara.. Blir att åka ner till Göteborg den 26 september och träffa elwiras läkare.. Uch klump i magen :(((


Sant

Varje gång du tänker att du inte orkar längre , kommer från ingenstans ett litet ljus.

Det lilla ljus kommer att förnya din styrka' ge dig kraft att ta ett steg till.


Älskade lillebror

Osminkad och rufsigt hår men vad gör det!


Hoppas

Jag hoppas att allt fortsätter som det gör nu, jag hoppas att allt blir som jag vill, jag hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!!!!


!


3 månader av sorg & saknad

3 månader utan min älskade dotter.. 3 månader av sorg saknad & smärta! Varför?! Varför var du tvungen att försvinna??!!! Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.. Jag vill bara ha dig här hos mig.. Vill ha dig här bredvid mig! Se dina framsteg se dig växa upp..
Jag älskar dig elwira & jag hoppas du väntar på mig , var du en är så hoppas jag att du tar i mot mig med öppna armar den dagen då jag tar mitt sista andetag'


Ont!


:(

Operationen gick bra , Dock växte min älskade tung percing igen .. :(


4månader'

Igår blev min älskade elwira 4 månader, så stor hon hade varit nu, tiden har gått så snabbt.. 4 månader sen jag låg där på förlossningen 4 månader sen jag upplevde den vackraste stunden i mitt liv, 4 månader sen jag verkligen förstod vad älska är, åh vad jag saknar dig min skrutt , saknar dig så jag går sönder!


Nervös

Städat idag och snart blir det att duscha med hibiscrub eftersom jag ska opereras imorgon , känslan av att ligga där på operationsbordet är fan inte kul & med tanke på att jag har haft praktik på operation så vet jag precis hur allt går till... Paaaanik!


Lycka

Åååååhhhhhhhh :)


Vem kan förstå en moders sorg

Vem kan förstå en moders sorg
Vem känner hjärtats inre rum
En krossad dröm'


!

Efter 2 dagars drickande så ger jag upp nu! Ont i huve & magen som fan! Men har haft det riktigt trevligt både på båten & här hemma!


Tack för trevlig resa

Tack för en trevlig resa


Party!

Nu blire kryssning med Matilda & Ewa!


!


G A

Ligger & kollar grey's anatomy & min älskade hund Doris ligger brevid och sover, blir att kolla klart på detta avsnitt sen väcka Doris & gå ut så hon får kissa & jag röka! Idag blev lilla Doris 13 veckor stora tjejen :) Saknar dig elwira , önskar du låg här bredvid, önskar du låg här bredvid mig..


Tatueringar

Idag har jag tatuerat mig! Äntligen är det gjort :)


Yeeeh


Du lämnade spår efter dig

Enda sen Elwira gick bort har massor med folk runt om kring mig fått barn eller blivit med barn.. Inatt fick en av mina bästavännner barn , är glad för hennes skull men det gör också så förbannat ont, vi hade planerat vad vi skulle göra tillsammans med våra barn, vi hade planerat framtiden.. Och sen gick det som det gick.. Uch det plågar mig.. Det plågar mig att inget gick som planerat.. Det plågar mig att alla runt om kring mig får barn medans min dotter faktiskt inte finns kvar.. Livet är så orättvist! Du lämnade ett fotspår i mitt hjärta, du lämnade minnen i mitt huve, du lämnade ett stort blödande sår, du lämnade mig.. I miss you


RSS 2.0