Dagens köp!


Pengar!

Idag får jag äntligen pengar! Efter skolan blir det att handla bebiskläder & kläder till mig !


29

Vecka 29


Kroppen:

 Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.


Fostret:

Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.




....

Vad fan är det som händer med humöret!? Känner hur irritationen blir värre & värre.. Gråtklumpen blir större & större , har lust att kasta sönder någonting !! Sämsta fredagen på länge!! Dessutom mår jag fruktansvärt illa...

Fyfan för det här


88

Blir att ta en dusch snart & äta något , sen hopp i säng! Är riktigt jävla trött faktiskt!


88 dagar kvar till bf !


Första måltiden i lägenheten

Efter mycket slitande igår så kom soffan på plats! Blev en sväng till affären igår kväll också , köpte mat frukost och dricka ! Charlies mamma kom hit med en tv, men vi kom på att vi inte hade någon antennkabel så blev inge tv tittande för oss haha! Så vi låg och prata ist och somnade rätt tidigt vilket var skönt!


Äntligen!

Vart i skolan idag , sen blev det ner till stan och möta Charlie, nu sitter vi hemma hos mig & väntar på att vi ska köra soffan till lägenheten & sen blir det att sova där inatt ! Myspys :)


90 dagar kvar ! <3


gravidtabell

rolig gravid tabell :P

http://www.babyvarlden.se/Verktyg/Forlossningsutraknare/



älskad från första stund'

Lilla du där inne
Vi undrar vem du är
Att vi vet så lite om dig
Fast du redan är här

Är det dina tår jag känner?
Är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar och en mage att pussa på?

Vi vet så lite om dig
Fast du redan är här
Men vi älskar dig som tokig
Vem du nu än är ♥


det eviga väntan

Imorgon blir det att träffa min plutt som jag inte träffat på en vecka nu.. börjar sakna honom en hel del!
hoppas starkt på att han får nycklarna till lägenheten nu i veckan också så vi kan börja bygga upp något riktigt fint tillsammans medan vi väntar på att miraklet i min mage ska komma ut!


som jag skrev i förut idag så gick jag in i vecka 28 så slänger upp en magbild !

image description

Mitt hjärta

Mamma är och Hämtar lillasyster från skolan & jag ligger i soffan tillsammans med bästa lillebror som moffar chips ! Låter så gulligt när han tuggar , det knastrar så sött haha! När mamma kommer hem blir det att gå ut på en promenad & sen varm choklad med grädde!


Vecka 28

Vecka 28

12 veckor kvar
91 dagar kvar
Jag längtar så!


!

Alla förhoppningar & allt man trodde på gick precis upp i rök! Får faktiskt erkänna att jag är en idiot ibland!!!


Västerås

Blir en tripp till Västerås för att köpa golv! Skönt att åka bil och slippa vara ute i detta skit väder!

92 dagar kvar , snälla låt tiden gå snabbare!!!!!


.

Det gör ont i mig att det är såhär.. Tankarna & funderingarna tar kål på mig!
Jag har fruktansvärt svårt att lita på människor så detta gör det fan inte bättre!

Humöret är definitivt inte på topp just nu! Uch.. Gå & sova snart tror jag.


Namnlös

We are young, we run free - travis mccoy


Kärlek

Somnade rätt tidigt igår , gick upp & nattade lillebror runt 9 , han somnade på min arm det var hur mysigt som helst! Efter han somnat gick jag in till mig & la mig så somnade runt halv elva, idag ska jag till Torshälla , vi ska till mormor & morfar o hälsa på! Trevligt trevligt!


Barnmorskan

Besöket hos barnmorskan gick bra, plutten växer som hon ska, hjärtat slog som det skulle! Skönt att veta! Mitt blodvärde var dock lite lågt, sist jag var där låg det på 136 & idag låg det på 113 , detta förklarar varför jag är då trött! Blodtrycket låg på 125 genom 68 , det har blivit lite högre en vad det varit förut men det var Inge farligt iaf :) nu kollar jag på unga mödrar & sen blir det att äta något, är vrål hungrig!

94 dagar kvar tills mitt hjärta är beräknat !


Trötter!

Ligger i sängen, är sjukt trött faktiskt! Har jätte ont i munnen på grund av tandställningen så just nu känns det som om jag fan ska dö! Är jätte snorig också och har allmänt svårt att andas , börjar känna att det är dags att ge upp denna dag! Ska iallafall till barnmorskan imorgon jag hoppas det kan få mig må lite bättre! Godnatt & sovsött på er!


pluttens'





95 dagar kvar till bf

Graviditeten rullar på förfullt, blir större & större, lillen sparkar och bökar runt en massa där inne! önskar bara att tiden kunde gå snabbare.. börjar bli riktigt segt att bara vänta & vänta.. vill ha min plutt hos mig , vill hålla henne och mysa med henne! jag vill bli världens bästa mamma!

man märker att jag kommit långt in i graviditeten nu, brösten läcker rätt rejält! det gör helvetes ont i ryggen, får springa på toa var tionde minut & humöret har börjar svaja igen, blir lätt irriterad & ledsen.. vissa dagar känner jag bara att jag vill kasta saker och skrika.. men det är bara att bita ihop och behärska sig! ska till barnmorskan imorgon , härligt att få höra prinsessans hjärtljud igen!

vecka 27


Onsdag

Fara till skolan snart, är svin trött men det är bara att bita ihop ! Blivit förkyld igen, ont i halsen & snorar.. Blir aldrig frisk! På fredag ska jag till barnmorskan och lyssna på prinsessans hjärtljud & så igen, ur mysigt!!
Plutten min fick lägenheten så det är inflyttning 1 feb , om 2 veckor alltså , ska bli kul faktiskt!

96 dagar kvar till bf! <3


Söndag kväll

Sitter i torshälla nu & kollar tv, börjar bli riktigt trött så ska nog gå och lägga mig, blir lite konstigt att sova själv eftersom jag sovit med Charlie sen torsdagen, imorgon blir det att kolla lägenhet , ska bli kul faktiskt! Efter vet jag inte vad som händer'

99 dagar kvar till vårat mirakel kommer' av 280 dagar så är det bara 99 dagar kvar , 3 månader! Fan vad jag längtar!!!


Söndag

Söndagar är totalt värdelösa! Blir att åka mot Torshälla snart, sover där inatt eftersom vi ska kolla lägenhet där imorgon.


Shopping

Vart på babyproffsen idag med mamma och Charlie, köpte en bil barnstol en spjälsäng en sköt väska , snuttefilt en hacklapp och ett sax sätt , allt gick på 4000kr, så nu är det bara att vänta på att plutten ska komma ut!


Trött

Sover i Torshälla inatt hos mormor & morfar, ska faktiskt ta & sova väldigt snart, är fan skit trött! Men när jag låg här så började tankarna gå igång, jag ska fan ha barn, jag ska bli mamma jag ska bli förälder, hon som ligger där inne och sparkar har legat där inne i ett halv år, i 6 månader har hon legat i min mage! Känns hel sjukt när man väl tänker efter! Jag längtar så enormt efter den dagen då jag ska åka in till förlossningen, men det känns som evigheter tills den dagen.. Men fan 6 månader har redan gått, så dom sista 3 månaderna borde väl gå rätt snabbt! Längtar ihjäl mig iallafall!!!


snabbis inlägg

Eftersom jag inte mår bra av att jobba just nu så avbryter jag praktiken och gör den senare, så på måndag är det dags för skola igen.. charlie sov här inatt, vi kollade film & så , idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad dagen har att erbjuda!

You can hate but never break me'


26

Magbild vecka 26!


Trasig

Jobbat idag men vet inte hur jag ska klara detta längre, har ingen ork i kroppen, är svimmfärdig hela tiden, känns som jag går sönder, bena värker och är svullna, fyfan för detta, blir att gå och lägga sig väldigt snart , ska försöka sova!

Snart flyttar jag äntligen ut, var o kollade på tapet idag, eftersom jag ska ha en mörk fondväg så vill jag ha ljusa tapeter, hittade en fondtapet iallafall som jag köpte, åkte förbi baby proffsen också och kollade bilbarnstol och spjälsäng, så ska åka dit och handla någon dag nästa vecka, ska också åka till Ikea och handla lite grejer, behöver ett bord lampor osv..

104 dagar, 14 veckor , 3 månader.. Snart är du här! Längtar så enormt efter dig min lilla plutt!!!


26

Gick in i vecka 26 idag, 14 veckor kvar! Men har hamnat i en period då tiden går riktigt sakta :( önskar verkligen det kunde gå snabbare.. Sparkarna blir bara hårdare & hårdare, det kan faktiskt göra lite ont ibland haha! Ifall barnmorskan såg rätt så är det nog en karatetjej där inne!

Mamma längtar efter dig'


Lång helg!

Min helg började i torsdags vilket var otroligt skönt, så helgen var lite längre , dock gick den väldigt snabbt iaf! Charlie har sovit här sen i torsdags, men i fredags träffade jag Matilda ett tag, gick & kollade kläder och åt, sen gick vi till lek och Busland där vi mötte Charlie, vi gick mot stan & tog bussen hem till mig efter en stund, i lördags åkte vi till Torshälla en stund och hälsade på min mormor & morfar, senare drog jag och Charlie till stan och åt, idag har bara blivit en slappar dag, har legat i sängen hela dagen faktisk! Charlie åkte hem runt 20 i 9 & nu ligger jag i sängen o ska försöka sova, ska ju upp o jobba imorgon vilket jag faaaan inte vill!!!!


106 dagar kvar!!! <3


Jobba

Jobbar idag med sen är jag ledig fredag lördag söndag & fyfan vad skönt det ska bli!! Är helt död! Min rygg är helt död!! Uch!

Idag är det 109 dagar kvar 109 dagar kvar av 280! Åhhh jag blir tokig , jag längtar så jävla mycket!


4 januari

Jobbat idag, känner mig helt slut & det känns som min rygg ska trilla i bitar!
Väntar på att maten ska bli klar nu är fan vrål hungrig!!
Jobba imorgon också sen är jag ledig fredag lördag söndag vilket ska bli jävligt skönt!!


3 januari

Skulle jobbat idag men vaknade med världens huvudvärk! Så fick trycka i mig Alvedon & lägga mig och sova igen! Vaknade för ungefär 20 minuter sen och huvudvärken är nästan borta, skönt!

Idag är det 111 dagar kvar till bf, snart är jag nere på 2 siffrigt! Tiden har ändå gått sjukt snabbt fast helt ärligt så får den gärna gå snabbare!!
Snart är du här, snart har jag en egen liten familj'

Nu ska jag ner och äta frukost innan jag och plutten hungrar ihjäl!


Magbilder vecka 25 (24+0)

112 dagar kvar!!


2012

Nu är det ett nytt år, vilket innebär nya möjligheter nya misstag & nya minnen! Men detta år kommer inte lika något annat år för om lite mer än 3 månader är jag mamma & jag har en egen liten familj' det känns så overkligt på nåt vis men är så förväntansfull & jag vet att det kommer bli underbart!



RSS 2.0