Saknar varje sekund

Jag orkar faktiskt inte mer.. Hela min värld rasar samman.. Ibland känns det som om jag sitter fast , sitter fast i den 15 maj, jag sitter i Göteborg.. Sitter fast med min döda dotter i famnen.. Visst har jag mått dåligt förr men aldrig aldrig såhär.. Det gör så satans jävla ont , kan knappt andas , smärtan är outhärdlig.. Jag saknar elwira , jag saknar mitt liv eftersom hon faktiskt va mitt liv.. Jag saknar så otroligt mycket.. Jag saknar henne varje sekund !


Benen viker sig

När man inte orkar stå på benen längre.. Vem fan orkar då åt en


Tisdag

Var och fiskade idag med min familj, min mamma bad mig gå & hämta masken som befann sig hos min morfar , vi stod alltså utspridda runt sjön, jag gick för i min egen lilla värld i skogen för att ta mig till den brygga min morfar stod på, och helt plötsligt sjönk hela jävla jag ner i dy, sjönk ner från fötterna upp till midjan & satt fast , ju mer jag kämpade för att ta mig upp sjönk jag mer! Skrek & grina som en jävla tok! Plus att vattnet det snusken jag sjönk ner i luktade äckel! Men min kära underbara mamma kom springande & drog upp mig! Men fyfan vilket döds ångest jag hade... Det var hemskt ! Men jag fick i allafall en fisk ! :)


Be mig inte att va stark, jag har förlorat allt

Jag saknar dig så vidrigt mycket ..


Sömnlösa nätter

Idag är en sån där natt då jag inte kan sova.. Har alldeles för mycket tankar i huvet.. Det gör så extremt ont i mellan åt, sådär ont så man knappt kan andas, sådär ont så man inte vet ifall man kommer överleva.. Jag saknar min lilla elwira så fruktansvärt mycket , vill ha henne här bredvid mig, känna hennes lukt & pilla på hennes hår, känna hennes bebis lena kropp, höra hennes små andetag & få höra hennes skrik, jag skulle fan göra vad som helst för att få ligga här bredvid henne.. Det är så tomt utan henne.. Det är så fruktansvärt jobbigt att ingen förstår, ingen förstår min sorg ingen förstår min sorg ilska bitterhet & saknad .. Jag förberedde mig så mycket på att få elwira så längtan efter ett barn finns där också .. Längtan efter livet & lusten att leva.. Längtan efter att känna sig lycklig & förväntans full av vad dagen har att ge.. Ingenting av det finns.. Trött på sömnlösa nätter av detta eviga plågande.. Trött på att må såhär .. Trött på att livet är som det är! Jag saknar dig så förbannat! Jag saknar dig så jävla jävla mycket! Jag saknar elwira , jag saknar dig mitt älskade barn !


Ett lyckligt men samtidigt ett helvetes år

För ungefär ett år sen stod jag här med ett positivt graviditets test i handen , tusentals tankar snurrade runt i huvet! För lite mer en 3 månader sem födde jag min älskade elwira & för lite mer en 2 månader förlorade jag min älskade , och för lite mer en 1 månad begravde jag min älskade , så mycket som kan hända på ett år ..


Haft en härlig kryssning, kändes faktiskt som att jag behövde komma iväg och hitta på något!


Ritning på elwiras gravsten


Saknaden sliter mig itu'


2 månader av sorg & saknad'

Idag är det två månader sen min lilla elwira somnade in, två månader av sorg saknad förtvivlan ilska och 1000 frågor utan svar.. Jag saknar dig så otroligt & jag älskar dig föralltid!


.

Bakom varje människa finns en historia'


<3

Nu är jag här i himlen och tittar ner på dig, jag vet och jag känner, hur du saknar mig. Jag känner av din stora smärta, som du för alltid har i ditt hjärta. Jag kom ner till jorden ett litet tag, detta var en skriven lag. Min tid på jorden blev inte lång, jag skulle tillbaka till himlen, nästan på en gång. Ett lån till dig jag bara var, och jag kunde inte så länge stanna kvar. För jag var en gammal själ, och detta kände du mamma, så väl. Älskade mamma när du känner en kärleksfull vind, är det jag som smeker din tårfyllda kind. När du känner saknad och sorg i ditt bröst, är det jag som finns bredvid dig, och ger dig tröst. När jag står vid din sida ibland, känner jag vårt starka kärleks band. Då längtar jag också efter dig, precis så starkt som du längtar efter mig. Men varje gång du stilla viskar mitt namn, känn hur jag kärleksfullt tar dig i min famn. Känn hur jag ger dig av all min styrka, och vet att du är den mamman jag alltid ska dyrka. Älskade mamma, jag ber dig, lev ditt liv fullt ut, tills den dagen då ditt liv tar slut. För då min älskade mamma och vän, ska du och jag åter mötas igen.


3månader

Grattis på 3 månaders dagen min älskade dotter <3


...

om 7 timmar & 30 minuter så är det 3 månader sen vattnet gick .. Om 19 timmar är det 1 månad sen jag begravde min dotter .. Om 28 timmar och 2 minuter födde jag den mest betydelsefulla människan i mitt liv ..


Pain

Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag älskar dig


Mys

Umgåtts med min fina vän Ewa idag & sover kvar gör hon också! Ligger och kollar film och dricker cola, myspys faktiskt!


Gulle dej


Fredag

Styrkan att stå på benen existerar knappt inte längre.. Känns som jag blir olyckligare & olyckligare för varje dag som går.. Ligger här i sängen & kollar på grey's anatomy , sen blir det att gå ut med vovven sen sova


saknade barn

vart på graven i dag & planterat blommor och fixat , nu är det bara gravsten som fattas.. saknar dig sjukligt mycket.. önskar verkligen allt bara var en äcklig dröm!!! jag älskar dig massvis & kommer alltid att göra det! förhoppningsvis ses vi igen inom sin tid, tänker på dig mitt fina hjärta!

onsdag

har inte skrivit på ett tag nu, har varken haft lust eller ork.. dagarna går upp och ner.. ena sekunden ler man & andra är man på väg att gråta.. tiden bara rullar på som om inget har hänt ..  man kämpar för att överleva dagarna,
men mitt i all sorg har jag köpt en hundvalp, det hjälper faktiskt!
 
 
det är inte bara döden vi måste sörja , det är livet förlusten & förändringarna..
 
jag saknar dig min lilla ängel elwira <3

RSS 2.0