Nytt år

snart är det nytt år, och varje år säger man alltid att "detta ska bli et bra år" men jag tänker inte förvänta mig någonting för varje år uppstår nya problem & nya bekymmer , men varje år skapas nya minnen & nya fina stunder' 2012 kommer förändra mitt liv totalt efter som jag kommer få en liten bebis, jag ska fan bli mamma! Självklart hoppas jag på att 2012 kommer bli ett toppen år! men som sagt jag tänker inte förvänta mig något'


idag är det 114 dagar kvar tills mitt mirakel är beräknat, jag längtar så extremt jävla mycket! det är sjukt att man kan längta så mycket efter någon!


 ikväll blir det iallafall att vara hemma och mysa med familjen, första gången på flera år jag är hemma på nyår men har faktiskt ingen anledning att springa om kring ute, så blir myys hemma ist :) gott nytt år på er alla =)


Praktiken

Idag på praktiken fick jag vara med på ett kejsarsnitt, fick se en liten bebis födas, fick se hur den tog sina första andetag , fick se glädjen i föräldrarnas ögon! Denna dag kommer jag nog aldrig glömma! En obeskrivlig känsla!! Längtar ännu mer efter min lilla plutt nu! 116 dagar kvar men väntan är lång, jag vill så gärna ha dig här hos mig men det är bara att bita ihop och vänta!


Operation

Min första praktik dag på operation är avklarad! Var med på en 6 timmar lång tarm operation, mådde lite halv dåligt faktiskt, höll på svimma några gånger haha , det var lite för mycket för mig.. Men hoppas på att det går bättre imorgon!


Min prinsessa sparkar förfullt! Mamma längtar massor efter dig!!


120 dagar kvar

120 dagar kvar ' åhh jag längtar efter dig


25 december

Åkte till mormor & morfar idag , dom bjöd på ur goooood mat så åt tills jag inte kunde andas haha! Fick jul klappar av dom idag det var ett par tofflor en filt en mjukis dress och en sex in the city parfym duschtvål & hudkräm , dom luktade skit gott! Är jätte nöjd över allt jag fått! Idag satt jag och tänkte o nästa jul då är jag mamma!! Nästa jul har jag ett barn på cirka 8 månader! En underbar känsla att veta om det! Längtar så otroligt efter mitt lilla hjärta som ligger där inne & sparkar! :)


Julafton

Fick massa fina paket, fick en iPhone, högtalare till iPhone 2 parfymer fick en stickad kofta 2 pyjamaser smink långa strumpor som man har typ till stövlar & ett par tights får mer imorgon när vi åker till mormor & morfar men är riktigt nöjd över det jag fått! :)


God jul!

Gick upp runt 9 fick öppna ett paket på morgonen och i paketet låg min kära iPhone!! Sitter o kollar kalle anka nu & väntar på att tomten ska komma ;) många paket som ligger o väntar! Ha en trevlig jul allihop :)


Dag tretton

Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.



jag skulle vilja åka tillbaka till Grekland , till zakynthos.. var där för 10 år sen men det var sjukt fint där & det var jätte skönt att vara i zakynthos, fanns så mycket saker att hitta på där så jag vill gärna besöka greklankul igen!

jag skulle också vilja besöka madame tussauds i london! dit vill jag verkligen åka! =)










22 december

Gick upp 9 , fixade mig & åt frukost, vid 11 skjutsade mamma mig till barnmorskan, fick lyssna på hjärtljudet idag och mäta magen fick också ta blod o urinprov.. men ååh vilket härlig känsla det var att få höra prinsessans hjärta! Det lät som det skulle & hon växte som hon skulle så nu kan man vara lugn!
Har klätt granen idag & bakade nyss pepparkakor med småsyskonen'
nu har jag äntligen satt mig ner & ska försöka få bort den dumma huvudvärken!


2 dagar kvar till julafton!

Dag tolv

Dag 12 – Lista upp hela din dag.


Klockan ringde 08,30 jag stängde av det & ställde om klockan till 09,00 somnade om och vaknade 09,00 av larmet, jag gick upp från sängen & klädde på mig jag gick ner & kissade, efter det åt jag frukost & tog mitt pencillin, en liten stund efter jag hade ätit gick jag in i badrummet & sminkade mig vilket tog cirka 15minuter , tog plattången o satte mig i vardagsrummet framför spegeln och väntade på att plattången skulle bli varm , när det hade gått upp i tempratur så plattade jag håret, stängde av den när jag var klar & la den på spisen, klockan hade nu blivit cirka 10,15.. fick ett sms av matilda där hon frågade om vi skulle åka med hennes mamma runt 11, jag satte mig i soffan & kollade lite tv, matilda skrev typ 10 i 11 att dom åkte, jag gick o klädde på mig jacka & skor , gick ut låste dörren o gick upp mot vägen, dom kom o hämtade upp mig, vi hoppade av utanför corner , vi gick in på hemköp där jag köpte en ramlösa & sen prommenera vi till skolan, i skolan åt vi mat o sen väntade vi på att vi skulle börja .. vid 1 började vi, vi fick tårta julmust pepparkakor & tomteskumm, vid 2 gick vi upp till aulan och lyssnade på när folk sjöng & skit.. vid kvart i 3 fick vi gå & vi gick ner till lärarrummet & jag pratade med min mentor o sa godjul till klassen' vid 3 gick jag o matilda ner mot stan, kollade lite i affärer,  matilda tog bussen hem o jag mötte upp mamma vid forskyrka , vi åkte till ica ekängen & handlade o sen hem.. kollat tv & ätit och nu är klockan 20.30 & jag sitter vid datan ..


21 december

Igår var jag på rättegång , var kallad som vittne men det gick bra & så , efter rättegången Mötte jag matilda o så åkte vi till tunapark.. hennes mamma kom & hämta oss runt 6 typ sen åkte jag hem o jag somnade typ direkt! var skit trött!! Imorse var jag också helt döds trött!! Åkte till skolan runt 11 , hade julavslutning idag, alla var överlyckliga över att dom skulle få lov men själv ska jag ju jobba :( men det ska ändå bli rätt skojj' ska jobba på operation =) blev att kolla runt lite på stan idag innan jag åkte hem, ska ner på fredag & köpa julklappar så kollade ut lite grejer idag'
Imorgon blir det barnmorskan, ska lyssna hjärtljud&så





ååh du skämmer ut dig! fan väx upp


Vecka 23

Vecka 23 , 17 veckor kvar , 125 dagar kvar♥


Kroppen:

Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten

Fostret:

Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.



21+6


hejdå vecka 22 & hej till vecka 23!

En sista bild från vecka 22 eftersom jag går över till vecka 23 imorgon!


Dag elva

Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp



Digga - Broken

James Morrison - Broken strings

Lars winnerbäck - tidvis

Adele - Set fire to the rain

Adele - someone like you

Chris medina - what are words

Eminem feat bruno mars - lighters

Amanda fondell - all the way

Robin stjernberg - all the way

Takida - you learn

Dag tio

Dag 10 – Diskutera din första kärlek och första kyss


min första kärlek, gick på dagis & jag minns att jag var jätte kär i en kille som hette timmy hahhaha

pappa'

Jag älskar dig pappa'♥


bara för att'

Vi gick skilda vägar men nu helt plötsligt möts vi igen'




sommaren 2011


Dag nio

Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.


Jag vill antingen vara barnmorska eller jobba på psyket'  Jag vill ha 2-3 barn & jag vill ha en hund' jag vill bo i ett stort fint hus & ha en fin bil, jag vill dock inte bo kvar här i eskilstuna, jag vill vara gift' jag vill kunna resa massor med mina barn & min man, Jag hoppas på att min framtid blir ljus'♥




växande mage

Fick sova lite inatt, vaknade dock runt 5 och kunde inte somna om, är fortfarande jätte jätte snorig & kan inte alls andas.. hostan är faktiskt lite bättre =) idag blir det att åka till torshälla , ska hem till min sysling som fyller år' dock har jag lust att bara ligga hemma i sängen!

lilltjejen rör sig förfullt, rörelserna blir bara starkare & starkare , åh det är så kul att kolla på magen när hon rör sig för det ser helt knäppt ut haha'
jag längtar så enoooormt efter den dagen då du är här' ♥







      Vecka åtta                     vecka fjorton              vecka tjugo


Önskelista!

Önskelista


◊ ny mobil , dock vet jag redan att jag får en iphone =)

◊ Parfym

◊ Pengar

◊ Underkläder

◊ Presentkort på ikea

◊ Smink

◊ adidas tröja & adidas byxor

◊ filmer




en vecka kvar till julafton'

idag har jag vart ute för första gången på en vecka! det var sjukt jävla skönt att komma ut, börjar känna mig bättre nu, hostar dock fortfarande & är enormt snorig men jag hoppas det fan går över snart!

en vecka kvar till julafton idag , alltså en vecka kvar tills jag får miiiiin iphoooone :D

 

min prinsessa sparkar & bökar runt massor där inne, så mysigt! dock sparkade hon mig på urinblåsan idag så jag fan höll på kissa på mig haha' 128 dagar kvar till bf, ska åka ner till babyproffsen om någon vecka o köpa bilbarnstol och sånna där saker, blir även en resa till västerås , ska köpa golv till mitt nya boende och köpa tapeter, men har sån beslutångest! spjälsäng är fixad & barnvagn är fixad, det blev en teutonia :) det är så kul att köpa alla saker , det blir så verkligt då! jag längtar så enormt efter dig !

Nu har jag en liten lista på tjejnamn iaf, så någon utav dessa blir det! =)

◊ Melissa
◊ Molly
◊ Novalie/Novalee
◊ Elvira


Dag åtta

Dag 8 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv


Finns massa olika gånger jag verkligen känt mig nöjd över mitt liv, men en sak jag kommer på nu är faktiskt när jag gick ut 9an, jag skolkade bort typ hela 7an & 8an så hade det jätte tufft i 9an, hade ig i nästan allt.. på 3 veckor pluggade jag upp allt så den dagen jag gick ut 9an hade jag 4vg'n & 1 mvg och resten g, hade 2ig'n  , hade haft ett antal rektorsmöten och han sa till mig att jag aldrig skulle klara av att få betyg, så dagen då vi gick ut 9an hade jag sån jävla lust att trycka upp mina betyg i anskitet på rektorn och faktiskt visa att han hade fel ! ;)

Dag sju

Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.



jag är fisk & om man läser om fisken så stämmer väl vissa saker..




sjukling'

Blev ingen sömn inatt heller, 5 dagen utan sömn känns inte som jag orkar mer, är helt skakig och ont i hela kroppen.. hostar så äckligt mycket , känns som jag ska hosta upp lungorna.. börjar bli tröttsamt att bara ligga hemma också, vill gå ut så man kan få lite frisk luft men kroppen säger ifrån! :(  är väl bara att fortsätta att ta det lugnt & hålla mig till sängs tills det blir bättre..




nattinatti

Ligger i sängen nu & har kollat några avsnitt av unga mödrar'
min lillasyster ligger bredvid o snarkar, hon är jätte mörkrädd och vågar inte sova själv på nedrevåningen (8år gammal) men det är mysigt att ha henne här'
hoppas starkt på att få sova inatt.. har inte kunnat sova på 4 dagar nu.. men är ju feber fri idag så hoppas det går att sova , orkar fan inte ligga vaken en hel natt till.. godnatt på er & sovsött♥

Dag sex

Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv


1. Jag fyller år den 24 Februari

2: jag har 7hål i öronen , 4 på höger örat & 3 på vänster

3: jag älskar lakrits

4: jag gillar färgen rosa

5: jag har 7 syskon, 2 på mammas sida & 5 på pappas sida

6: min naturliga hårfärg är blond

7: jag är mörkrädd

8: jag gillar harry potter filmerna

9: jag dricker hellre Ramlösa/loka än typ cola osv..

10: jag älskar min morfars mat!

11: jag älskar grönsaker!

12: jag är höjdrädd

13: jag gillar att sova själv

14: jag har en katt

15: jag älskar disney filmer

16: jag har brutit mig 6 gånger

17: jag har opererat mig 2 gånger

18: jag heter sofia christina i andra namn

19: jag ÄLSKAR greys anatomy

20: jag blir sällan sjuk men när jag väl blir sjuk blir jag alltid jätte sjuk

21: I stjärntecken är jag Fisk

22: jag har vart i grekland

23: mitt längsta förhållande är 3år

24: När jag var liten ville jag bli polis

25: jag hatar korv!

26: jag är ganska envis

27: jag har hål i överläppen

28: jag har haft hål i navlen 3gånger

29: jag har haft alla möjliga hårfärger

30: jag älskar att baka

lunginflammation'

Legat helt däckad sen söndags .. snart legat så här snart en vecka.. igår blev det besök på vårdcentralen och fick beskedet att jag hade lunginflammation.. så bara käka pencillin i 10 dagar, har också fått ögoninflammation.. kan det bli värre?! en bra grej iaf , febern har lagt sig tack o lov! vart feber fri idag, dock hostar jag fan tills jag spyr och är jävligt snorig.. hoppas starkt på att jag ska bli frisk snart!!!


älsklingen min sparkar förfullt, tur att hon mår bra! 130 dagar kvar till bf, tiden går snabbt men den får gärna gå snabbare! längtar så enormt tills du kommer ♥


Dag fem

Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv

Inte en tid då jag tänkt att avsluta mitt liv men visst har det funnit stunder då man önskat att man inte hade funnits' jag hade en period när jag gick i 7an då jag mådde riktigt dåligt.. visste inte vem jag var & hamnade fel, struntade i skolan och allt gick snett för mig.. hade det riktigt jobbigt den perioden och just då trodde jag att inga problem gick att lösa & önskade att jag inte fanns.. men idag när jag ser tillbaka på den tiden så tycker jag faktiskt att det var otroligt töntigt! Alla går igenom svåra stunder men bara för det betyder det inte att hela livet är skit! alla har nog önskat någon gång att man bara kunde försvinna av olika anledningar.. men idag mår jag toppen & är glad att jag finns!

vecka 22

Vecka 22

kroppen:

I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.


 Fostret:

 Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.







Två år av saknad & tomhet'

Två år , två år av saknad & tomhet'
Jag saknar dig så enormt mycket Linda..
det plågar mig att veta att du är borta'
jag älskar dig av hela mitt hjärta
Min andra del'
Lina gunnarsson♥



namnlös

igår kväll började jag känna mig ännu sämre, grät inatt för att jag mådde så dåligt! runt 00 gick jag upp o hämtade febertermometern & feber hade jag' har knappt sovit över huvudtaget inatt.. så har legat hela dagen fram tills nu..  Tror jag har feber nu med, har äckligt ont i halsen & hostar fan tills jag spyr, hade det vart möjligt hade jag nog hostat upp bebisen!!!

går in i vecka 22 imorgon, 18 veckor kvar tilla du kommer, 18 veckor låter faktiskt inte så länge! jag hoppas på att tiden rullar på ♥





Jag hoppas på att detta leder till något bra' jag hoppas på att man kanske kan förändras' jag hoppas på lycka! JAG HOPPAS PÅ DIG♥



Dag fyra

Dag 4 – Din syn på religion.


om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte alls om religioner & sånt' man får tro på vad man vill thats it!

kortis inlägg'

Hostar sönder mina luftrör känns det som, känns som jag fan ska hosta upp lungorna!! snorar som fan också.. detta är helt värdelöst!!  ska äta om en stund sen duscha! Blir väl att kolla beck sen och dricka en kopp te♥




Dag 3

Dag 3 – Din syn på droger och alkohol


min syn på alkohol och droger.. jag känner många som både har alkohol problem och drog problem.. tycker att det är synd att man måste dricka eller att ta droger för att må bra.. Asså ifall man mår dåligt så tar många till alkohol/droger vilket är dumt med tanke på att det finns så många andra sätt att bli av med det dåliga måendet' Att dricka kan man ju alltid göra någon gång men personligen tycker jag inte alls om droger.. det förändrar människor så extremt mycket.. visst det gör alkohol också! men inte på samma sätt.. Känner folk som har drogat o sen kommit ur det vilket är jävligt starkt! I längden så tycker jag varken droger eller alkohol är okej..  Har själv erfarenheter av det där med alkoholsproblem.. 2 av min morfars bröder har/hade alkoholproblem/drogproblem..  Och någon som egentligen skulle stått mig väldigt nära har alkoholproblem.. vilket är jävligt jobbigt ..

så min syn på alkohol & droger är väl inte så jättebra, jag tycker det är starkare att stå imot!






lördag - 14 dagar kvar till julafton

Vart i västerås idag, Va på siba och köpte tv sen blev det bauhaus där jag kollade på golv, kollade lite tapeter också.. efter det åkte vi till ikea och köpte lite glas och en lampa.. vi tog en fika på ikea också' sen åkte vi till torshälla , mormor & morfar bjöd på mat, gott var det!! kom hem runt 19.00 städade rummet så nu är det äntligen fint!


Prinsessan min sparkar förfullt, hon sparkar typ varje gång jag sitter still, tror inte hon tycker om det.. tror hon gillar när jag går runt! jag längtar så enormt tills du kommer .. hur ska jag orka vänta enda tills april?!  men om 135 dagar är du beräknad att komma , hoppas tiden går snabbt!!♥



14 dagar kvar till julafton!

Dag två

Dag 2 – Var du vill vara om 10 år




Om 10 år vill jag nog ha 2 barn, vill jobba på sjukhus helst i uppsala eller stockholm.. Jag tror att jag vill vara gift, jag vill bo i ett stort hus och ha en hund' jag vill också ha körkort och en fin bil. Och jag hoppas på att jag har mycket pengar så jag mina barn och min man kan ut o resa :)





Fredag'

Kollat film med mamma o lillasyster medans lillebror sov, kollade pirates of the caribbean dead man's chest den är faktiskt helt okej' plockat ur diskmaskinen och hjälp mamma lite i köket'
Blir att kolla idol sen.. final idag, undra vem som vinner hmm..
mår fortfarande skit.. ont i halsen och är skit snorig.. känner mig febrig också.. men så blir det när man får pussar av lillebror!
Imorgon kanske det blir att åka till Västerås o kolla golv till mitt nya boende :) ska väl köpa tapeter också, blir vita tapeter med en mörk fondvägg :)


jag vill så gärna ha dig här nu' jag längat efter dig så!! 136 dagar kvar ♥





Dag ett

Dag 1 – Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.



Haha jag vet inte alls vad jag ska skriva om egentligen , tycker det är skönt att vara singel , du får ha allt för dig själv, Du bestämmer vad du ska se på tv. Du bestämmer över fjärrkontrollen!
 Du kan lyssna på vilken musik du vill i bilradion eller hemma.
 Du behöver bara göra dig snygg för dig själv. Du kan om du känner för det vänta en dag extra med att raka  benen. 
Du kan klä dig som du vill hemma. Du kan gå runt hela dagen i den där myströjan och byxorna med håll i.
Du är fri och kan göra allt du vill utan att ständigt visa hänsyn till en partner. Du behöver aldrig mer ha dåligt samvete!
Du slipper ligga vaken på natten för att någon pratar i sömnen, snarkar, gnisslar tänder, har kalla fötter, sparkas, tar hela täcket eller kudden. 

men visst saknar man att ha någon, det är ju urmysigt att somna bredvid någon, bli omhållen , känna sig omtyckt och faktiskt va hela världen för någon,
Skönt att vara singel men jag saknar att ha någon! :)


30 dagar 30 frågor

Brist på något att göra ;)


Dag 1 –
Din nuvarande relation. Om du är singel, berätta om singellivet.
Dag 2 – Var du vill vara om 10 år.
Dag 3 – Din syn på droger och alkohol.
Dag 4 – Din syn på religion.
Dag 5 – En tid då du tänkte avsluta ditt liv.
Dag 6 – Skriv 30 intressanta fakta om dej själv.
Dag 7 – Ditt stjärntecken och om du tycker att det passar din personlighet.
Dag 8 – En tidpunkt då du kände dej mest nöjd med ditt liv.
Dag 9 – Hur du hoppas din framtid kommer att se ut.
Dag 10 – Diskutera din första kärlek och första kyss.
Dag 11 – Sätt din iPod på shuffle och skriv 10 låtar som dyker upp.
Dag 12 – Lista upp hela din dag.
Dag 13 – Någonstans du vill flytta eller besöka.
Dag 14 – Ditt tidigaste minne.
Dag 15 – Dina favoritbloggar.
Dag 16 – Din syn på mainstream musik.
Dag 17 – Dina toppar och dalar det senaste året.
Dag 18 – Din tro.
Dag 19 – Respektlöshet mot dina föräldrar.
Dag 20 – Hur viktigt du tycker att utbildning är.
Dag 21 – Ett av dina favoritprogram.
Dag 22 – Hur har du förändrats under de senaste två åren.
Dag 23 – Bilder på 5 killar som är kända och som du finner attraktiva.
Dag 24 – Din favoritfilm och vad den handlar om.
Dag 25 – Någon som fascinerar dej och varför.
Dag 26 – Vilken typ av person attraherar dej.
Dag 27 – Ett problem som du har haft.
Dag 28 – Något som du saknar.
Dag 29 – Mål för de närmaste 30 dagarna.
Dag 30 – Dina toppar och dalar denna månad

137 dagar!

Vart i skolan idag , jobbade på riktigt bra faktiskt! Dock mår jag inte alls bra, har jätte ont i halsen och fryser! men men , bara bita ihop o se glad ut!

prinsessas sparkar förfullt & hon sparkar hela tiden! Så mysigt :)



vecka 21 magbilder





 

haha helt sne.. undra hur det lilla livet egentligen ligger ;)

Frågor & svar

Fått lite frågor som jag tänkt att besvara =)

♣ Var graviditeten planerad? - Nej det var den inte :)

♣ Vad sa dina föräldrar? - Min mamma tog det inte så bra från första början eftersom hon tyckte att jag borde gå ut skolan o så först, men nu är hon nästan gladare en jag :)

♣ ska du bo hemma eller i egen lägenhet? - jag ska bo hemma :)

♣ Hur är det mellan dig och barnet pappa? - Nu är det bra, vi är sams och kommer överens :)

♣ Vem kommer vara med på förlossningen? - Min mamma ska vara med ! :)

Hur vill du att förlossningen ska se ut? - Jag vill föda vaginalt & jag vill nog ha epidural :)

Visste du dirket att du skulle behålla det? - Nej det gjorde jag inte, jag bokade faktiskt flera tider för abort till slut valde jag att behålla det & det kommer jag aldrig ångra!

hur märkte du att du var gravid? - Min mens var cirka 2 veckor sen & mådde skit illa , och mina bröst vad hårda o ömma, så då gick jag o barnets pappa o köpte ett graviditetstest.

 vad heter barnet pappa?- Han heter Charlie.


Hur träffades du och pappan till barnet , hur länge var ni tillsammans och varför tog det slut? -  Vi hade känt varan i några år, hälsade på varanda när vi såg varan o så, inge mer en det, sen nu i sommras var jag på kalas hos en släkting, bredvid henne bor en kille som jag och charlie har som gemensam vän, hans flickvän var där , och hon & jag gick i samma klass från 7an - 9an så jag beslutade mig för att stanna kvar, sen blev det som det blev, Jag o charlie träffades mer o mer och sen blev vi tillsammans,  vi var tlsm i cirka 3 månader. varför det tog slut är privat och det spelar ingen roll :)


hoppas ni fått svar på era frågor nu :) bara fråga mer ifall ni undar något mer ♥





Vecka 21

Vart ledig idag! Så har legat på soffan hela dagen i stort sätt och kollat tv, riktigt skönt!


Gick in i vecka 21 idag ! 19 veckor kvar tills mitt mirakel är här!!


Kroppen:

Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.


Fostret:

Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.




<3

Jag kommer aldrig någonsin ångra att jag valde att behålla dig' kommer aldrig någonsin ångra det beslutet'  är så glad att du ligger i min mage & sparkar, är så glad att du faktiskt finns där inne! Jag längtar efter dig så enormt mycket! väntan är otroligt lång! men snart är du här hos mig! ♥

Beslutet att skaffa barn är desamma som att besluta sig för att resten av sitt liv ha sitt hjärta vandrandes utan för ens kropp'♥


Andra advent

har haft en trevlig helg, skönt att faktiskt hitta på något & inte bara sitta hemma'
Lilltjejen sparkar förfullt! hon sparkar hela tiden nu! så mysigt!! Ska nog hoppa in i duschen snart, sen blire nog tv & en kopp te ♥




"Some people are just broken. All you can do is try not to care too much so you won't be disappointed."

 


3 december

Sov enormt dåligt inatt så är grymt trött, gick upp runt 8 eftersom vi skulle iväg. ätit första julbordet igår, det var väldigt gott men det får en att längta ännu mer till julafton!
plutten sparkar förfullt och man ser rörelserna utan på magen, lite läskigt men en enormt speciell känsla! kollade igenom alla kläder jag köpt & fått, när man håller i dom små kläderna så inser man verkligen att man ska ha barn, jag ska fan bli mamma ! jag längtar så enormt mycket! vill att det ska bli april nu nu nu! har nog aldrig längtat så här mycket! ♥

sitter hemma nu , tror vi skulle åka någonstans, får se vad denna dag har att erbjuda, blir iallafall att åka o handla lite senare

21 dagar kvar till julafton!


Trevlig fredags kväll !

Nu blir det fredags mys med familjen' kolla idol äta godis & dricka dricka! Ha en trevlig fredags kväll allihop!




- enligt dig

- Enligt dig så förstörde jag allt , enligt dig så var det mitt fel , det kanske var så det va.. jag vet inte & kommer nog aldrig få veta hela sanningen men om det är så som du säger gjorde jag ingenting medvetet pågrund av att jag visste inte,  fick höra en helt annan historia från inte bara en person..


2 december - 22 dagar kvar till julafton!

Precis duschat'
Mitt lilla mirakel som ligger i magen sparkar förfullt! Det är sååå mysigt!
ska ta o äta snart, är rejält hungrig & sen blire nog att kolla några avsnitt av Ungamödrar ♥




vecka 20 (19+2)


Graviditets frågor

Vilken vecka är du i nu? 20 (19+2)
När fick du reda på att du var gravid? augusti 2011
Hur gammal var du då? 17år
I vilken vecka var du i? 3-4
Hur tog du  det? Jag var ganska chockad
Mådde du mycket illa i början? Japp! jag bodde i stortsätt inne i badrummet
Har du mycket halsbränna? har haft lite, men kanske blir värre.. 
Är du känslig?
Ganska.
När kände du bebisens första sparkar? Vecka 16
Är du ofta orolig? nja.. ibland
Sparkar bebisen mycket? Ja, hon var börjat gjort det!
När började du läcka bröstmjölk? för någon dag sen så vecka 20
Har du fått bristningar? Några på brösten
Hur vill du att din förlossning ska se ut? vill att mamma ska vara med, vill också föda vaginalt och jag vill ha epidural
Hur många UL har du gjort? gjorde ett i vecka 11 och sen vecka 17
Vet du vad det blir för kön? På ul vecka 17 så tyckte barnmorskan det såg ut som en flicka men att jag inte skulle köpa rosa kläder på grund av att hon kunde inte säga till 100%
Vad ska bebisen heta om det blir en tjej? Melissa elvira molly Leia och novalie gillar jag...
Vad ska bebisen heta om det blir en kille? Vincent!
Några mellannamn? Ifall det blir en tjej så blir det nog det min mosters namn i mellan namn, men ifall det blir en pojke har jag ingenaning!
Hur gammal kommer du vara när bebisen kommer? Jag kommer vara 18år

sjuk'

åkte ner på stan igår runt 4, köpte en ny foundation, nagellack och en tjocktröja, och slinggrejs så jag kan slinga håret, åkte hem och åt & sen satt jag som på nålar o väntade på att grey's anatomy skulle börja.. men vad hände då? jo jag fick skit ont i magen o börja må illa som fan.. kallsvettades och mådde pyton! så blev att spela in grey's anatomy, spydde inatt så vet inte ifall det är magsjuka eller något annat, blev att vara hemma idag från skolan.. men mår faktiskt jävligt illa och har ont i magen, får se vart detta leder! hoppas iaf på att det går över jävligt snart!









 Fast ljus blå :)








RSS 2.0