Igår

Igår blev det krogen med Matilda & Carro, det var rätt trevligt! Sen tog jag bussen till Charlie där dom satt & drack ett par stycken, somnade nog runt 6 imorse & har precis vaknat upp med huvudvärk & ångest ! Alkohol ger mig ångest .. Tror att alkohol är ångest framkallande faktiskt!
Mamma kom & lämnade Doris nyss också typ, min mysiga hund!
Charlie är iväg & kollar fotboll så jag tänkte att jag skulle röja lite här innan han kommer! Sen blir det väl att mysa framför tvn ikväll !


Jag lommer aldrig bli mig själv igen'


Svar

Hon var dömd till att dö.. hon hade skador på hjärtat redan från fosterlivet .. Och i ett av kärlen i hjärtat satt det en liten flärp som
Täppte igen , så blodet inte kom ut till kranskärlen.. Hon fick alltså en propp i hjärtat. det var alltså döds orsaken .. Hennes läkare har haft konferens med läkare från hela världen och ingen har någonsin sett eller hört talas om det.. Så obduktionen på elwira kan rädda liv hädan efter.. Jag har också större chans att få barn med hjärtfel.. Kvinnor som fött barn med hjärtfel har större chans att få det igen..
En kvinna som inte fött barn med hjärtfel är chansen 1% att hon får ett hjärtsjuktbarn
En kvinna som fött barn med hjärtfel är chansen 2% att hon föder ett till barn med hjärtfel ..
Chansen är ju minimal men oron finns där!


Gråten kommer mitt i skratten


Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten


Imorgon

Imorgon åker jag ner till Göteborg igen.. Förhoppningsvis få mer svar över att elwira dog .. Är nervös .. Vill inte egentligen ..


Lördag

Ligger i sängen och kollar tv, är så jävla sugen på godis så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha :(

Jag saknar dig elwira! Saknar dig så förbannat!


Barnvakt

Blev att vara barnvakt idag åt lilla Leo, första gången jag ens rör en bebis efter elwira , första gången jag ens träffar en bebis men det går bättre en förväntat!


...

Är glad att jag har dig! Allt som hände förde oss så mycket närmre , ingen
Kommer någonsin förstå det vi bär på, när jag har dig vid min sida känner jag mig mindre ensam' <3


Nattinatti

Ligger och kollar på älska mig igen, den är rätt bra faktiskt! Fryser som en jävla gris och är hungrig ! Kommer bli såååå lätt att sova!


7 dagar

Nu börjar det närma sig, en vecka kvar tills jag kastas tillbaka till en helt annan värld , en vecka kvar till jag kastas tillbaka till den 15 maj .. Nervositeten ökar.. Får ont i magen bara jag tänker på det! 7 dagar kvar tills jag sitter framför läkarna som kämpade för min dotters liv..


4 månader

Igår var det 4 månader sen elwira tog sitt sista andetag, igår var det 4 månader sen hennes lilla hjärta sluta slå.. Igår var det 4 månader sen allt gick i kras .. 4 låånga jävla månader.. Saknar henne så fruktansvärt mycket, hon finns i mina tankar från morgon till kväll' vill bara att mitt hjärta ska komma hem igen ! :'(

Jag älskar dig elwira !


Söndag

Gick upp 7, gick en sväng med Doris, somnade om igen runt 8 , och vaknade typ vid 1, känner mig jätte seg och på skit humör , känner mig ledsen och irriterad ..
Blir att kolla fotboll snart , hoppas på att AIK vinner! Sen blire att duscha och sova! Hoppas den här dagen går fort!


Äckel dag

Blev total ändrade planer idag ! Blev att sova hemma , lillasyster blev min säng kamrat också ! Jag vill sova men det vill verkligen inte Doris! Är på cp äckligt humör & har vidrigt ont i huvet ! Orkar inte......
Aja Godnatt


Film

Ligger och kollar film med mina älskade! Fryser grymt mycket & jag vill ha polly!

Blir väl att sova om ett tag
Pyssss


Wooohooo


Be mig inte vara stark när jag förlorat allt'


Sova

Blir att sova nu, ska upp typ 6 imorgon bitti så får väl se om jag ens kommer upp! Sover inne idag , Göran är i Stockholm så Lisa sover inne hos mamma så jag sover i mitt gammal rum
Inatt , mysigt att sova här inne !
Nej Godnatt på er!


Äckel

Den här "lilla" krabaten hälsade på mig igår kväll ....


Äntligen

Äntligen fått mina väggtexter ! Det tog bara typ 3veckor.... Men nu är dom iaf här! Blir att sätta upp efter flytt & så, ska göra en riktig minnes del åt elwira med bilder och ljus !


Torsdag

Vaknade runt 11 , gick promenad med Doris och åt frukost.. Nu är jag barnvakt åt lillebror medans mamma hämtar lillasyster från skolan.

Tror jag fått urinvägsinfektion igen .. Blir väl att ringa vårdcentralen så man kan få penicillin!


I'm

Say that I'm changed, say I'm different
Maybe I’ll finally understand
Say I'll let go, say it's obvious
Oh, I tell myself over, over and over again..

I'm ready
I'm ready
I'm ready to belive


10 sanningar

1; jag har skit svårt att komma upp på morgonen!
2; jag fryser typ jämt
3; jag älskar att sjunga
4; jag lyssnar konstant på musik
5; har jätte svårt att lita på människor
6; har svårt att släppa in folk i mitt liv
7; jag älskar djungelvrål & polly
8; jag är mörkrädd
9; jag är mer rädd för livet än för döden
10; min familj är mitt allt !


!

Två dagar efter förlossning
Två veckor efter förlossning
Fem månader efter förlossning

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2981570/images/2012/pic_505075e09606ee06a6419c24.jpg" class="image">


5månader

Idag är det 5månader sen jag födde min lilla elwira , 5 hela månader .. Sjukt att tiden gått så snabbt men ändå så sakta! Kommer ihåg när vattnet gick , mitt hjärta slog förfullt , var så himla nyfiken och glad! Det var så spännande att du faktiskt snart var här! Efter legat o kämpat i 20 timmar & 33 minuter så kom du, lyckan är obeskrivlig! Känslan när jag såg dig! Blev så förvånad när jag såg allt ditt hår! Jag kommer ihåg att jag började gråta av lycka ! & nu 5 månader senare sitter jag i stället och gråter av sorg .. Saknaden är obeskrivlig , & jag vet att hur ofta jag en skriver det så kommer du aldrig tillbaka.. Hur ofta jag en klagar på hur ont det gör så blir det inte bättre men att skriva är ett sätt att bearbeta .. Och be mig inte att vara stark för jag har förlorat allt .. Jag har stått upp på båda benen sen jag fick beskedet som förändrade allt .. Jag satt dag ut & dag in vid min dotter sida , jag satt och höll hennes lilla hand .. Jag sov knappt för att jag ville ägna varje sekund med elwira. Jag älskar dig idag & förevigt , jag hoppas vi ses igen !



Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten


Kärlek på hög nivå'


Bläääää

Vaknade för drygt en timme sen , är skit trött .. Så ligger i soffan nu & kollar på tv , idag blir det inte att göra någonting, känner mig inte ens på humör Idag, haft en jobbig natt :/ blir väl att gå och äta frukost nu och vänta på att det blir kväll igen så jag får gå och lägga mig igen och hoppas på en bättre dag imorgon !



Jaga mig inte om du inte är redo att fånga mig'


Älsklingen min!


Godnatt

Har precis kollat på Remember me & gråtit som fan .. Sjukt sorglig film ! Blir att stänga av tvn nu och ta o sova... Är skit trött! Doris ligger redan och sover , hon snarkar haha Goa hund! nej Godnatt på er !





Vill inte

Jag vill inte mer ..
Jag orkar inte mer ..
Fan ta detta liv!


Åh vad snälla folk är


Så saknad

Idag har jag varit & hälsat på min älskade , saknar dig så fruktansvärt mycket , saknar dig varje minut.. Önskar så innerligt att du kunde komma tillbaka! Mamma älskar dig förevigt <3


Gipset är borta !


Missade på grund av slarv..

Vid varje barnmorskebesök fick jag till svar att allt var bra , hon växte som hon skulle och hjärtslagen var perfekta .. ultraljudet i vecka 18, allt såg så bra ut.. I 37 jävla veckor var "allt så bra" tills dom upptäckte att hjärtat inte alls var bra .. Uch ibland känner jag sån förbannad jävla ilska!

Jag saknar dig elwira ...


Vill ha!

Vill ha! Cheek kostar 500kr & Dermal Anchor 800kr.. Vad ska jag välja ? :(


Jag vill

Jag vill åka utomlands!!! :(((


RSS 2.0