Nytt år

Nytt år snart.. Kommer inte förvänta mig något , alla år har ändå blivit skit.. Fast detta år har varit både det bästa & sämst året i mitt liv.. Jag födde världens finaste tjej! Har aldrig varit så stolt! Sen förlorade jag henne & hela mitt liv rasade samman..
Hittade också tillbaka till Charlie vilket jag är otroligt glad över.. Detta året har varit väldigt tufft så jag hoppas verkligen på att 2013 blir lite lättare.. Hoppas också på att elwira kanske får ett syskon!

Nu ska jag kolla klart på filmen & sen sova, ska upp tidigt imorgon! Charlies mamma ska gifta sig så blir bröllop imorgon!


Fredag

Blev att dricka idag, först satt vi hemma hos Melina några stycken & drack , sen drog vi till krogen! Åkte dock hem rätt tidigt ! Tog bussen redan vid ett, kom hem och myste ner mig hos älskling! Doris är hos mormor & morfar så blir att gå dit och hämta henne imorgon bitti! Så ska nog sova snart!
Nattinatti!


Morsning korsning

Blev att sova hos Melina inatt, hade det riktigt kul! Har inte skrattat såhär mycket på länge! Idag blir det nog att ta det lugnt, är trött & har ont i huve så..



Dec. 26, 2012

Ligger i soffan och har precis börjat kollat på säsong 4 av grey's anatomy.. Har för övrigt "firat" jul idag med.. Fick present kort på Ikea & Charlie fick presentkort på jack and Jones , blev att äta jul mat & fika, vi lekte lite lekar också... Dagen var väl rätt hyfsad!
Imorgon ska jag åka ner till stan & träffa Ewa & senare kanske det blir att träffa Melina!
Snart ska jag väl gå ut med Doris en sista gång, tvätta bort sminket & sen hoppa i säng!


Ibland

Ibland måste man bli påmind om att man faktiskt är betydelsefull, & att det finns personer i livet som man kämpar för , utan min familj tror jag faktiskt inte jag skulle stå här idag..
Vissa dagar vill jag inte mer & idag är en sån dag men då påminns jag om min lillasysters skratt & min lillebrors små ord, jag påminns också om min mamma som alltid stått vid min sida,
& ibland påminns jag om att utan smärta & sorg skulle man aldrig känna kärlek..


julklappar

då är julen nästan över .. dagen har varit jävligt jobbig faktiskt..
men fick jätte fina paket!
fick ett par tights 4 tröjor, trosor, bäddsätt , en ny vinterjacka, en Micro, biobiljetter, en Samsung galaxy surf platta och lite mer ! på onsdag får jag mer men är riktigt nöjd över det jag fick idag♡ !

God jul

God jul kära läsare!

God jul älskade elwira!

God jul finaste familj & vänner <3


Julklappar av älskling


God jul älskade barn

Mitt älskade hjärta , hoppas du får en bra jul & massor med julklappar ! Önskar verkligen du kunde vara här med mig, med mig & pappa , jag saknar dig så otroligt mycket! Blir tokig utan dig, tänk imorgon , då hade du krypit runt där med en röd klänning & små toffsar i håret! Fått massa fina julklappar & myst med din familj .. Kom bara hem , jag vill ha dig hos mig! Jag älskar dig elwira från djupet av mitt hjärta' god jul älskade du <3


Myskväll

Har Myskväll med älskling , vi tittar på pearl harbor och äter godis,
Fick julklappar av bebbo idag eftersom vi inte kommer ses imorgon :(
Fick en jätte fin stickad tröja , smink , body lotion dusch tvål strumpor & vantar , blev jätte nöjd <3


Faaan

& där brast det igen .. Vill bara gråta skrika hoppa & kasta sönder saker.. Jag vill ha tillbaka elwira..
Ingenting går som det ska just nu.. Faaan jag vill inte :'(


Fredag

Är barnvakt åt mina fina småsyskon idag, vi har ätit kinamat & nu sitter vi och tittar på pocahontas :)
Charlie är iväg och träffar sin bror så får se när han kommer hem

3 dagar kvar till julafton.. Vill inte , får ont i magen när jag tänker på det.. Vill att elwira ska vara med.. Vill bara få tillbaka henne..


Torsdag

Ligger i soffan & kollar gamla avsnitt av grey's! Doris ligger bredvid och snarkar, Charlie är med några kompisar så är ensam hemma.. Blir väl att sova snart så nattinatti!


Blir så trött på människor som ljuger & hittar på massa skit för att det ska passa dom.. Den dagen jag förlorade elwira insåg jag att livet är för skört & att det man har kan försvinna på en sekund.. Men vissa människor tror att livet är någon jävla lek & att man kan bete sig precis som man vill..


Grattis världens bästa du <3

Nu fyller min älskade pojkvän 21! Så grattis älskade du! Hoppas din dag blir bra! Älskar dig <3


Onsdag

Idag har jag varit barnvakt åt mina älskade små syskon , blev att kolla lite film med dom , sen åt vi, lagade faktiskt skit god mat!! :D nu ligger jag här hemma och kollar film med älsko!


Tisdag

Ska när som helst börja städa.. Har ingen jävla lust men det måste ju göras.. En ton disk väntar också.. Charlie är med en kompis så blir att ta reda på allt själv..
Ikväll åker väl jag och mamma & hämtar ödlan , Doris får följa med eftersom jag inte hittar någon hundvakt..
Är på fruktansvärt dåligt humör idag.. Vaknade glad men det vände fort..
Känner på mig att detta kommer bli en jävla skit dag... Lust att ligga kvar i sängen .. Är så nära på att börja gråta..
Skjut mig någon.....
Jag saknar min elwira.. Jag vill ha tillbaka mitt barn ... Jag vill inte ta ett steg utan henne.. Jag vill inte.. Jag orkar inte...


Tralala

Hej hopp! Idag har jag vart & handlat hundmat & några tuggben till Doris, sen har jag vart hos mormor & morfar.. Kom hem runt 6 , så jag O älsko beställde pizza och kollade några avsnitt grey's anatomy säsong 2, har fått bebbo att kolla på det :) har ju alla boxar så då kan han se från början! Nu ligger vi i soffan & kollar på apornas planet .. Blir väl att sova när den är slut!
Nattinatti

Hoppas hoppas hoppas!!!


Leopardgecko

Blir att hämta den här imorgon :D


Party


Bio mys

Idag har jag & älskling vart på bio, vi såg the hobbit! Det var jätte mysigt att bara komma iväg & hitta på någonting tillsammans! Filmen var dessutom jätte bra! Nu blir det att ta en dusch tillsammans och sen krypa ner under täcket & mysa!
Imorgon ska vi på fest så blir väl att lägga sig rätt tidigt så vi orkar med morgon dagen!
Puss


jag är din i alla lägen

När jag träffa dig var världen upp&ner, allting var oklart' minns den dagen så väl, trodde aldrig någonsin det skulle bli något mellan oss, hade aldrig ens tänkt den tanken.. Men sen blev det som det blev & helt plötsligt var jag kär, det hände fruktansvärt mycket förra sommaren , både bra & dåliga saker.. Tiden vi spenderade tillsammans var underbar men ändå fruktansvärt jobbig med tanke på allt som hände runt om kring oss, jag blev gravid & efter många om och men valde vi att behålla, sen brast allt bara.. & vi gick skilda vägar.. Trodde aldrig att vi skulle hitta tillbaka till varandra men det gjorde vi, tackvare vår älskade dotter'
Nu bor vi ihop, är förlovade & försöker faktiskt få ett syskon till bästa elwira! Bortsätt från att jag mår skit utan elwira så är jag så fruktansvärt lycklig med dig! Är så glad att du bara är min & att vi har det vi har, det band vi har tillsammans kommer ingen nånsin förstå, ingenting ska någonsin kunna förstöra mellan oss & speciellt inte alla dessa omogna människor som håller på! Du har rest mig upp för alla gånger som jag ramlat, du är min andra del fast den bättre halvan, kom nära håll om mig & säg att du stannar' jag hittade ett skäl till att fortsätta kämpa , var redo att ge upp men du fick mig att vänta.. Jag hoppas att du aldrig kommer släppa mig! Tänk tillbaks på första dan & nu står vi här.. Jag älskar dig Charlie <3


Torsdag

Idag har det inte hänt så mycket, bara tagit det lugnt..
Idag är det 3år sen min bästavän min andra halva, min älskade moster somnade in.. Saknaden är obeskrivlig! Hatar döden.. Hatar att folk som står en så nära försvinner en efter en..


Du är så satans patetisk!


Onsdag

Gick upp rätt tidigt idag, städat & diskat.. Sen har Fia & Jonas varit här typ hela dagen, Charlie & Jonas har snickrat & jag o Fia har suttit och pratar!
Nu ligger jag och pluttis i sängen & kollat på glee , blir väl att sova om en stund!

Kom igen nu simmarmän!


8 månader

Idag skulle min ängel blivit 8 månader..
Vad hade du lärt dig? Hur hade du sett ut? Så många frågor utan svar.. Jag saknar dig så gryyymt mycket! Det känns som jag har ett stort svart hål inom mig som bara växer & växer.. Jag somnar & vaknar med tårar inom mig, mitt hjärta & min själ skriker jag behöver dig.. Vart är du nu? Finns du någonstans? Vakar du över oss? Önskar jag kunde få svar på allt jag undrar !
Jag älskar dig & saknar dig min finaste ängel
<3


Värdelös & otillräcklig

Jag känner mig totalt värdelös & otillräcklig.. Det gör så ont när det gång på gång blir såhär.. Varför måste det bli såhär? Du anar inte hur mycket det sårar & hur ont det gör..

Lisa kommer snart & hämtar mig , ska åka på änglaförädrar träff! Doris hänkar på, får se hur det går då..
Har cp ont i huvet å mår illa .. Jävla vider dag..


Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klara av att säga'

Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klara av att säga'

Saknar dig


Måndag

Idag var min moster här, vi drack kaffe & snackade skit! Nu sitter jag här och väntar på att bebbo ska komma hem!
Hungrig är jag med våran spis/ugn har "brunnit" Så det går inte att använda -.-

2 veckor kvar till jul nu.. Blandade känslor! Vill inte fira jul men ändå vill jag inte göra släkten besviken..


Jag kämpar på , tar en minut i taget

 
 
 
 
 
Hej hopp! 
Idag har jag spenderat i stort sätt hela dagen hos mormor & morfar! Mötte mormor 10 imorse och gick lite på "julmarknaden" sen gick vi hem till dom och drack varm o'boy , sen bjöd dom mig på mat! En jätte god fisk soppa :) åkte där ifrån runt 6 typ, kom hem, fixade med tvätt, bädda rent i sängen och diskade, kollade på solsidan & Beck.. Fett ledsen att det var sista avsnittet av solsidan.. Hoppas på en till säsong! Nu ligger jag i sängen & ska faktiskt försöka sova, förhoppningsvis kommer min moster hit på dan, fast det bästa av allt imorgon är att mitt hjärta kommer hem! Ska bli så skönt att ha han hemma igen! Så skönt att ha någon att somna & vakna brevid! Bli omhållen på kvällen och bara få mysa! 
 
Jag saknar dig elwira.. Saknar dig så grymt jävla mycket! Det är så svårt att acceptera att du inte kommer komma tillbaka, svårt att acceptera att du är död.. Ibland vill jag bara ge upp.. Varför ska du vara helt själv där uppe , utan mamma eller pappa? Önskar jag kunde vara med dig där uppe men jag tänker kämpa på, ta en minut i taget, för att en vacker dag kommer det komma in ljus i mitt liv igen & jag kommer ha något att leva för .. Kommer aldrig sluta sakna dig & jag kommer aldrig sluta älska dig så snälla vänta på mig där uppe, jag kommer komma men inte nu.. Min älskade elwira, min älskade ängel <3

Hej o godnatt

 
Hej! 
I fredags var jag & mamma på bio, det var jätte mysigt att bara umgås med henne själv! Efter bion åkte vi hem till dom, jag skulle hämta Doris eftersom min syster passade henne.. När vi kom fram spydde jag.. Trodde faktiskt jag hade fått magsjuka men efter jag hade spytt mådde jag bra igen .. Mamma skjutsade hem mig & Doris så jag skyndade mig in för att se vem som vann xfaktor.. Tyckte awa var en värdig vinnare men jag hade helst velat att jem eller malcom vann ! Matilda kom & sov kvar, vi kollade lite film & snackade skit! 
 
Idag har jag städat & diskat annars har det inte hänt så mycket.. Pratat med bebbo i telefon i några timmar, han är ju i Göteborg & kommer hem på måndag :((( fett tomt här hemma.. Saknar honom jätte mycket faktiskt! Känns skit segt att ligga här ensam i den här stora sängen :( 
Men nu ska jag iaf försöka sova, ska möta mormor klockan 10 imrn bitti, vi ska gå på julmarknaden här i Torshälla.. Så hoppas på att jag orkar upp haha ;) nattinatti! 
 
Charlie jag älskar dig av hela mitt hjärta, tack för att du finns i mitt liv! Jag hoppas verkligen våra drömmar slår in snart' jag hoppas allt blir som vi vill! Aldrig ett steg utan dig.. Kom hem nu .. Vill bara krama om dig & aldrig släppa taget! 
 

Dec. 06, 2012

Efter mycket tvekande väljer jag att lägga upp denna bild..

Sista kort som är taget på min älskade.. Det här är dagen efter hon somnade in.. Minns den vidriga känslan som uppstod när jag & Charlie klev in i avskeds rummet.. Att pussa på sitt döda barn.. Att ta på sitt döda barn.. Aldrig varit med om en hemskare situation.. Saknar dig så grymt jävla mycket elwira! Vill bara vakna upp ur denna mardröm!! Kom bara hem!


Torsdag

Idag har jag & Doris varit ute i stort sätt hela dagen! Vi har busat i snön! När vi kom in diskade jag & städade lite! När mitt hjärta kom hem åt vi mat, han hade köpt en fritös så det blev pommes & bacon! Känner mig som en tjockis haha! Efter vi ätit duschade jag, sen blev det att mysa! Imorgon bitti åkets Charlie till Göteborg .. Kommer bli så tomt här hemma :( och han kommer inte hem förns måndag :((( nu ska vi fortsätta att mysa lite sen blir det att sova eftersom han ska upp tidigt!
Godnatt på er!


Mitt unika hjärtebarn

Du älskade lilla barn tänk vad du fick gå igenom under den korta tid du fanns.. Tänk allt vi gick igenom tillsammans.. Sömnlösa nätter, konstant oro över att få det samtalet jag till slut fick.. Gick alltid runt med gråtklumpen i halsen & smärta i magen.. Ofta blir jag så jädrans arg över att just du hade det dumma hjärtfelet HLHS.. Men hade du inte haft det hjärtfelet hade ju du aldrig varit du.. Du var ju mitt unika lilla hjärtebarn! Du ska veta att jag saknar dig så grymt mycket & önskat verkligen du kunde vara här hos oss istället! Men jag vet att du har det bra där uppe bland alla andra änglabarn!
Jag älskar dig elwira & det kommer jag förevigt göra <3


Onsdag

Idag har det knappt hänt ett skit.. Gått snabba korta promenader med Doris , det är as mycke snö och det blåser som fan så varken jag eller Doris har njutit av att vara ute..
Nu ligger jag i soffan & kollar på grey's anatomy .. Sen ska jag kolla klart på johan Falk - barninfiltratören !


Kväll

Jag & älsko har precis käkat pizza! Nu vi & glor fotboll! Ikväll blir det mys med honom .. Blir mys resten av veckan eftersom Charlie åker till sin pappa i Göteborg på fredag.. Jag fick följa med men Göteborg är inte bara Göteborg för mig, Göteborg är elwira .. Hon är född där & dog där så finns alldeles för mycket känslor där borta!


Tisdag

Sitter & glor tv men är sjukt hungrig! Dock orkar jag fan inte gå & laga mat.. Diskas skulle också behövas men pallar fan inte! Idag är en sån där dag då jag inte orkar .. Orkar inte göra ett skit!


Elwira

Jag saknar dig så förbannat mycket .. Känns som om jag inte orkar ett jävla steg till utan dig.. Jag orkar inte andas utan dig.. Min älskade fina dotter .. Varför försvann du? Varför lämnade du mig? Kom bara hem igen..


eGUNNARSSON


Söndag

När jag vaknade i morse låg världens bästa pojkvän & höll om mig.. Så mysigt! Finns inget bättre en att vakna så! Hade gärna bara legat kvar men var tvungen att gå upp.. Nu har jag fixat mig & ska snart börja traska mot mormor & morfar, vi ska åka hem till mamma eftersom Göran fyllt år så ska han ha kalas! Annars händer väl inte så mycket idag, blir att mysa med världens bästa framför tvn ikväll!

Charlie jag älskar dig & jag är så enormt glad att det är vi! Trots all skit vi gått igenom så vet jag att vi hör ihop! Vi fick världens finaste dotter tillsammans & förhoppningsvis blir elwira storasyster inom sin tid! Jag vill leva med dig resten av mitt liv! Jag vill dela allt med dig! Du är underbar & jag har inte varit lyckligare en vad jag är med dig! Är så tacksam att jag får vakna upp med dig varje morgon & somna bredvid dig varje kväll! Jag hoppas på att det alltid kommer vara du & jag! Ingenting kan förstöra det vi har! Jag älskar dig världens bästa du <3


Hatar

Hatar allt just nu.. Jag vill ha tillbaka mitt barn men Neeej är så äckligt tvungen att inse att det aldrig kommer ske.. Hatar att min dotter är död! Hatar att allt blev såhär ! Hatar mitt liv!
Hatar att ingenting i mitt liv fungerar , efter elwira dog klarar jag inte av ett skit.. Allt runt om kring mig bara försvinner.. Jag hatar mig själv .. Jag vill ha min dotter! Om hon skulle funnits här skulle jag älska livet , jag skulle klara av att Leva.. Är less på att sitta som ett jävla kolli & deppa.. Är less på att må såhär.. Är less på tamefan allt! Har lust att bara kasta sönder saker..... Fuuuuuck off!


Bara för att'


Kläder

För ett tag sedan fick jag frågan "vad har du för klädstil?"

Lägger upp en bild nu tänkte jag! Rätt oseriös men nu får ni se hur håret blev också :)


Ensam

Ligger här i sängen med Doris, ska faktiskt försöka sova' har ont i huvet & mår illa.. Fryser as mycket också ..
Har en konstig känsla i kroppen om att något är fel.. Hur får man tillbaka tilliten?

Trots att jag har så många människor runt om kring mig så känner jag mig så grymt ensam ibland .. Känner mig ensam sårad & sviken ...


RSS 2.0