Frågestund?

Jag tänkte att jag skulle ha en frågestund så skriv gärna frågor ni vill ha svar på :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Planerar du och charlie ett till barn?:)

Svar: Vi har pratat om det lite smått :)
emma

2012-11-10 @ 22:04:16
Postat av: enadedic

Såg att du skrev att Charlie har en son, kan du inte berätta lite om honom, hur ofta ni har honom, kontakten mellan dig och pojken osv? Kram på dig

Svar: Ja :) han heter Kasper , Han är 2år , charlie träffar inte honom så mycket så min relation till honom är inte så bra men han är jätte söt & snäll :)
emma

2012-11-10 @ 23:56:29
Postat av: tuvasmadre

Jag hoppas verkligen inte frågan väcker någon jobbig tanke hos dig eller är för grov, men jag antar att du själv tänkt på det... hur känner du inför att bli gravid igen, tror du rädslan för att samma sak ska ske igen som för lilla Elwira ska vara oumbärlig?

Svar: Nejdå! Dom tankarna har jag ju i stort sätt hela tiden & jag är livrädd för att behöva genom lida detta en gång till! Men att jag skulle få ett till barn med hjärtfelet HLHS var nästan omöjlig sa läkaren i Göteborg men visst är jag ändå rädd för det! Har dock blivit lovad ett ultraljud i Göteborg för att få göra ett riktigt hjärtultraljud & skulle det då visa sig att det skulle vara något fel skulle jag nog göra abort, tror inte jag skulle orka gå igenom allt det där igen & ha massa förhoppningar att det ska gå bra .. Sen kommer jag nog oroa mig för plötsligspädbarnsdöd osv.. Kommer nog oroa mig för precis allt! Därför vet jag inte riktigt om jag är redo än.. Vill mer en allt just nu få barn igen men är ändå livrädd för att mista ett till ..
emma

2012-11-12 @ 01:53:23
URL: http://emelieo.blogg.se
Postat av: Anonym

Varför funkade inte mellan dig och ditt ex?

Svar: Jag vet faktiskt inte.. Vi var nog alldeles för olika o så
emma

2012-11-14 @ 08:36:02
Postat av: Hej

Har du mkt besökare

Svar: Det pendlar , Ibland är det rätt många & ibland är det mindre
emma

2012-11-17 @ 20:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0