Lördag

Ligger i soffan och väntar på att så mycket bättre ska börja, är as trött & typ Depp haha :( alla får sina bebisar utom jag typ :(((  men tröstar mig med glass! 

Puss hej  ♡ 




Dåtid nutid & framtid

Ligger här i sängen bredvid min syster och tänker , tänker på allt som varit & allt som kommer bli! Har många funderingar angående dåtid nutid & framtid.. 

Sovit hos mamma sen i söndags, haft så ont så vill vara här ifall förlossningen startar , 8 dagar kvar till bf, elwira kom 11 dagar före bf så känns lite som övertid nu faktiskt haha :( men han kommer när han kommer , går ju tyvärr inte att skynda på! Ska försöka sova nu så godnatt 
Puss  ♡ 

Lampa

Investerat en lampa till bebis som sitter över spjälsängen, blev nöjd faktiskt :) 




Söndag

Bytt gardiner här hemma idag i köket och julpyntat lite mer, så fort jag får pengar ska jag åka och köpa flera ljusstakar & några julstjärnor, fundera också på att köpa en liten gran för finhetens skull! 

Nu sitter jag i soffan och inväntar solsidan och äter mandariner, har molvärk och haft lite sammandragningar  idag faktiskt , 13 dagar kvar till bf! Kan inte fatta att det är så kort tid & att lillebror kan komma vilken dag som helst egentligen! 





Julpynt




Vecka 39




Fredag

Sov hos mamma inatt, vi var på bio igår kväll så valde att följa med hit! Just nu ligger jag på soffan & fryser , fortfarande sjuk & nu har jag fått äcklig hosta så hostar typ tills jag spyr..
Ikväll ska dom ha kalas för min låtsas pappa så blir kvar hos mamma hela dagen. När jag kommer hem ikväll ska jag fan ta ett varmt bad, fyfan vad skönt!! 

Till dig / er som slänger in dryga kommentarer

Detta är min blogg & det innebär att jag skriver precis vad jag vill, ingen blir ju direkt tvingad att läsa :) så vill jag klaga över att graviditeten är jobbig då gör jag det! Vill jag skriva om hur mycket jag saknar min dotter då gör jag det! Vill jag skriva om vad jag ska äta så gör jag det! Thats it! Jag bloggar för min egen skull inte för någon annans! Så acceptera att jag skriver om det jag VILL OCH KÄNNER eller sluta läs! :)

Onsdag

Mådde dåligt igår men då ska vi inte prata om hur jag mår idag.. Har sån satans huvudvärk! Snorig ont i öronen & dessutom har jag sovit drygt 3 timmar inatt.. Så är vidrigt trött!! Ska iväg till bm idag också , lär väl bryta ihop där, har nåt en gräns då det inte går längre.. Har ont i kroppen , sover inte ett skit om nätterna & jag mår riktigt dåligt.. Får se ifall jag får göra en hinnsvepning idag, annars kommer jag be om igångsättning ! 

100kr rabatt

Beställde 2 bodysar idag från babyshop, man får 100kr rabatt ifrån gravidappen :) tog 2 bodysar ur rean så tillsammans blev det 100kr ,
Behöver endast betala 1kr i frakt haha :) dock blev jag jätte sugen på att beställa en ryggsäck där ifrån också så får se ifall jag beställer den ! 





Sjuk

Mår riktigt riktigt kasst idag , ont i huvet ont i örat, det bränns i luftröret & är jätte täppt i näsan, dessutom har jag inte sovit ett skit inatt.. Har tvättid om 5 minuter men helt ärligt så skippar jag nog det idag, orkar inte Springa upp å ner för massa trappor idag, orkar knappt stå upp .. Ligger på soffan just nu & kollar tv men funderar på att försöka sova en stund! Fryser som en tok så har väl förmodligen feber också.. 

Måndag

Halloj!

Idag har jag bara legat & sovit i stort sätt, har jätte ont i halsen snorig ont i huvet & lite små feber.. 
Precis lagat mat, blev köttfärssås & spagetti , gjorde rätt mycket så jag kunde frysa in.. Nu blir det att gå ut med Doris sen ta ett varmt bad! 





Söndag kväll

Tända ljus och kollar solsidan , precis ätit lite också! Efter detta blir det nog att hoppa i säng , är sjukligt trött.. Känner mig fan omänsklig .. Blää :( 




Vecka 38

Nu har vi gått in i vecka 38 , 20 dagar kvar till bf! Känner typ 1000 olika känslor! Längtar så sjukt mycket! Trots att jag är svin nervös över förlossningen så vill jag bara att värkarna ska sätta igång!! Är mycket mer nervös över förlossningen den här gången men det kanske beror på att man vet vad som
Väntar ;) 




Fredag

Sover hos mammi inatt, precis ätit & nu kollar vi idol! Haft en del sammandragningar sen i eftermiddags, sticker lite i ryggslutet & framtill när dom kommer men inget som gör ont direkt.. 


Uuurk

Ligger i sängen & funderade på att försöka sova men ärligtalat så kommer jag aldrig somna så nu funderar jag på ifall jag ska ta täcke & kudde o lägga mig på soffan , kolla tv eller sätta på en film, somnar jag där så är det väl bättre en att ligga här rastlös.. Så trött på detta.. Att aldrig kunna sova.. Är svin trött hela tiden men det går verkligen inte att somna! Kan ligga i timmar och bara glo innan jag somnar & det är fan inte kul :( 
Molvärken är borta .. Haft några sammandragningar men inte nå som gör ont.. Kommer inte få nån bebis , kommer typ föralltid vara gravid .. Känns som så just nu iaf.. Ska till bm nästa vecka, ska prata lite om hinnsvepning då, denna graviditet har inte direkt varit skoj! Självklart är det hur mysigt som helst att bära på en bebis, känna sparkar osv men detta illamående foglossning och oron har tagit knäcken på mig! Spytt sen typ vecka 6 , haft svår foglossning sen vecka 19-20 och oron har jag haft sen jag i stort sätt plussade .. 
Nej kom nu bebiiis ❤️❤️

Det är nära

23 dagar kvar till bf! Känns underbart att veta att lillebror snart är här! 
Allting är i stort sätt klart , det enda som jag ska köpa är en mobil att hänga över sängen :) 
Åh vad jag längtar !!!!! 




Beroende av bebis kläder

Kunde inte hålla mig .. 
Detta är nu beställt ! 



Onsdag

Halloj halloj! 
Inte gjort ett jävla skit idag , har typ sovit bort denna dag, var/är sjukligt trött ! Men måste fan hålla mig vaken till greys!! 
Fortfarande molvärk & nu idag har jag haft tryckkänsla neråt och lite sammandragningar.. Men jag förväntar mig ingen bebis denna vecka ! Kommer garanterat gå över tiden bara för att! 



Tisdag

Idag har jag tvättat & städat, blev också en promenad till affären! Lagat mat , det blev köttfärssås & spagetti, diskat & nu för första gången idag sitter jag ner.. Sitter och kollar 112 på liv & död och dricker julmust , Doris ligger i min knä o sover,  myyys ❤️ Tänt lite ljus också, har molvärk och haft lite extra sammandragningar idag fast tyvärr gör dom inte ont så det blir nog ingen bebis nu heller ..   : ( 


Måndag

Ligger i sängen, hjärnan går i högvarv! Massa tankar & funderingar.. Doris ligger bredvid och snarkar, vill också sova men kan inte.. Hatar detta med att aldrig kunna sova! Fortfarande molvärk också .. 
Idag träffade jag Matilda ett tag på stan också så har döö ont i benen haha! 
Imorgon har jag dessutom tvätt tid så kommer behöva springa upp & ner för alla jävla trappor också  *SUCK* 
Nej nu ska jag lyssna lite musik & försöka sova! Så godnatt ❤️




Ta slut graviditet!

Åh jag orkar inte vara gravid längre! Nu är det inte alls kul längre, haft skit ont 3 dagar nu, inte sovit på 2 nätter pga smärtan.. Det är som stark mens värk men ingenting verkar ju hända! 
Dessutom är jag trött på att inte se mina egna fötter & känna mig stor och klumpig.. Vill komma i mina kläder igen!! Och jag vill ha ut min son!! Jag längtar fan ihjäl mig!! 
Jag vill ha ut min son & få tillbaka min kropp! 





Söndag

Hej hopp! 
Åkte till mormor & morfar vid 2 , dom bjöd på fika eftersom det var farsdag , följde sedan med mamma och dom hem, vid 19 tiden åkte vi till Görans pappa där vi också fikade, sen skjutsade mammi hem mig, hon stannade en liten stund! Efter hon hade åkt åt jag lite mat & hoppade in i duschen.. Nu ligger jag i sängen med huvudvärk och molvärk vilket jag haft en igår .. Men det verkar ju inte hända något utan bara göra ont .. 
Ska iaf försöka sova nu så huvudvärken försvinner, godnatt ❤️

Vecka 37

Nu har jag gått in i vecka 37 , sjukt att tiden gått så fort, känns liksom som om det var igår jag stod där med ett plus! 
Jag hoppas att lillebror väljer att komma snart! Men slänger upp en magbild dock är det nog sista bilden för kommer nog inte skriva mer om graviditeten pga att det finns personer jag inte vill ska veta saker & ting! 
Men får se hur det blir , ifall jag slutar blogga, skapar nu blogg eller skaffar lösen! :) 




❤️❤️




Torsdag

Kom precis hem, vart hos morfar & mormor typ hela dagen, rätt skönt faktiskt! Just nu ligger jag i sängen men en förbannade molvärk som jag haft sen igår.. Är riktigt riktigt trött också & sån huvudvärk blää... Blir att lägga sig tidigt ikväll tror jag! 



Nu har jag fan fått nog av ditt fula jävla beteende! Tänker inga lägga mer energi på dig, nu får du stå ditt kast & stå för vad du sagt! Jag tänker inte finna mig i att du säger vad som helst & inte att du gör vad som helst heller.. 

Wiihoo

Vart hos barnmorskan idag, bebis mår bra, han låg låååångt ner & var fixerad :D min barnmorska trodde inte att vi skulle ses om 2 veckor utan att vi kanske ses om 8 veckor på efterkontrollen! Men oavsett så är det faktiskt bara 31 dagar kvar till bf, det är fan nära nu!! 

Har precis ätit, nu ska jag diska & sen ta ett bad tror jag! Efter blir det att invänta greys :) 





Tvätt

Sitter i tvättrummet & väntar på att tummlarn ska gå klart, efter det blir det att springa upp med all tvätt , vika och lägga in i garderoben sen ut med Doris! 
Sen blir det att promenera upp till torget för att möta Ewa, äta pizza & handla hem mat! 



Suck

Du har ju gått så sjukt mycket över gränsen! Blir fan chockad över att en människa kan ändra sig så otroligt mycket! Vet fan inte om jag ska skratta eller gråta! Fattar inte hur fan man ens kan säga något sånt där .. 

Hemmet & bebis

Var i väg & handlade lite grejer till hemmet idag, köpte 2 stycken soffkuddar, en ny dammsugare en tavla & en matta till köket, hängt upp mina hjärtan i fönstrena också , och 2 stycken ljuslyktor, jätte fint blev det! 
Mer kläder till bebis har också köpts! 













Söndag kväll

Dör en aning i denna lägenhet.. Elementen är as varma med det går inte att sänka värmen, får sova utan täcke och ändå är det tok för varmt.. Måste fan ringa hyresvärden imorgon angående detta!
Ligger i sängen nu, svettas & har förvärkar och som pricken över i är jag svin hungrig , men tänker fan inte gå upp och äta..  
Imorgon är det 33 dagar kvar till bebis är beräknad, men hoppas han kommer ut tidigare för jag orkar inte vara gravid längre! Det gör ont , det är tungt , jag mår dåligt pga min kropp , känner mig som en jävla fläskpadda! Och sen vill jag få min son !! 

Söndag

Sitter i soffan & kollar tv, precis ätit en macka och druckit en kopp te, smak blåbärsmuffins, aaaas gott!! 
Idag har jag inte gjort något speciellt, låg och myste framför tvn tills mitt sällskap åkte hem, efter det blev det att diska & laga mat.. 
Nu blir det att invänta solsidan & sen hoppa in i duschen! Och sedan krypa ner i sängen o försöka sova! 

Allhelgona



Så saknade & så älskade' ❤️

BB väskan & vecka 36

Fick en fråga om vad jag har packat ner i väskan åt bebis så slänger upp en bild :) 


En overall - storlek 56
2 bodys - storlek 50 & 56 
2 par byxor - storlek 50 & 56 
En luvtröja - storlek 50 
2 par strumpor 
En mössa 
En pyjamas - storlek 56
2 dräggellappar 
& en snuttefilt , 
Ska också packa ner en egen filt åt bebis, nappar ska också med men dom packar jag ner sist! 

Väska till mig har jag börja små packat med anser egentligen att jag inte behöver så mycket med mig! 
Men har packat ner 
- tvål schampoo balsam & mjukis kläder, resten åker ner när det väl är dax! 

För övrigt gick jag in vecka 36 idag , nu börjar det verkligen närma sig! Är så förväntansfull & längtar sjukt mycket! Bara att föda barn är ju helt otroligt så längtar typ ihjäl mig tills värkarna startar, trots att jag minns hur satans ont det gör!!
Men slänger upp en bild på magen också :) 



Kväll

Äntligen lagt mig i sängen, så skönt! Bäddade rent tidigare idag , älskar verkligen att lägga mig i en nybäddad säng!! Dessutom var påslakanen kuddfodralen & lakanen helt nya så det luktar verkligen nyöppnat om det! 

Kollade på idol , tycker verkligen att Kevin eller Matilda ska åka ut.. Tog en varm dusch också innan jag la mig, riktigt skönt, för har jobbiga förvärkar.. Men men bara att bita ihop nu! 

Känns som jag ska explodera på grund av allt jag känner & vill just nu! 

30 dagars utmaning

30 DAGARS UTMANING

 Tidsfördriv & för att räkna ner dagarna typ (: 

Dag 30 - Varför gjorde jag den här utmaningen?

 


Fredag

Precis lagat köttfärssås & spagetti, blev rätt gott faktiskt! Nu ska jag diska och gå ut med Doris sen invänta idol! 

Köpte 2 hjärtan idag som ska hängas upp i varsitt vardagsrums fönster tänkte jag! Köpte också en body åt bebis! 36 dagar kvar nu!! :') 




RSS 2.0