Mys

Ikväll blev det mys med älskling , blev kyckling tacos , & nu sitter vi och kollar på sky fall och har massa tända ljus , köpte lite godis & cola också som snart kommer tas fram!
Sen börjar mitt nya hälsosamma liv! Inge mer godis läsk och onyttigheter!

Puss ❤


Måndag

Min födelsedag igår var väl helt okej , men blir firad av släkten på onsdag så då känns det nog mer att jag fyllt, vi hade Charlies son Kasper igår också , han & min lillebror lekte :)

Idag har inte gjort så mycket , typ städat & diskat lite, & nu sitter jag hos Melina, blir att sova här inatt , ska på möte på stan imorgon så hon skulle följa med, sen blir det nog att sola & käka på stan :)
Puss & kram skum banan ❤


Grattis till mig själv på 19års dan!

Grattis till mig själv på 19års dagen ! :D


Feb. 21, 2013

Just nu saknar jag min skrutt något förskräckligt! Vill bara ha henne här, hålla hennes lilla hand' känna hennes lukt & höra hennes små andetag! Elwira kom hem igen !!


Imorgon blir det att fira mig eftersom jag fyller år på söndag ! Blir krogen med några kompisar, hoppas på att morgon dagen blir bra för den här dagen har varit katastrof! Ont i huvet efter allt.. Blir att sova snart.. Vill bara avsluta denna vidriga dag så fort som möjligt!


Gång på gång

Att jag gång på gång går på det.. Hur dum får man vara egentligen ? Jag har dom jävla förhoppningar om att allt ska ändra sig , vilket det aldrig kommer göra.. Jag kommer alltid vara någon du tar för givet ..
Jag skiter i det här snart , jag kommer ändå ingenstans .. Jag står bara & trampar på ett och samma ställe , när jag egentligen borde kommit ett steg framåt ?


Borta bra men hemma bäst

Idag blev det att fara hemåt , kom hem till Eskilstuna cirka 16,00.. Var skit jobbigt att åka ifrån Sophia ! :( men nu är jag hemma , blev att käka pizza till kvällsmat! Nu sitter jag och älskling och kollar på Johan Falk & snart blir det hopp i säng!


Jag faller

I mellan åt känns det som om någon sparkar undan benen för mig & att jag faller pladask... Önskar att någon kunde bära mig upp för alla branta backar.. Jag kastas i mellan åt tillbaka till tiden i Göteborg.. Sömnlösa nätter , ångest & oro.. Dag för dag såg jag hur min dotter sakta närmade sig döden..
Jag behöver styrka , jag behöver andas .. Jag orkar inte bära på det jag bär på längre.. Jag orkar inte sakna.. Jag orkar inte ha ont .. Jag orkar inte vara ledsen.. Jag orkar inte vara jag.. Jag vill inte , jag vill inte att mitt barn ska vara dött.. Varför ska livet vara så hårt & orättvist!? Jag behöver ny kraft .. Kraft för att orka med morgon dan..


Fredag

Idag har vi vart över hos Sophias mamma och fikat, blev en lång promenad med hundarna också!
Nu är hennes pojkvän hemma också så nu blir det hemma gjord pizza och kolla film!


Onsdag

Idag har vi pratat & skrattar i stort sätt hela dagen! Har inte skrattat såhär mycket på länge!
Vi har kollat några avsnitt av en unge i minuten också, fan vad jag längtar till att få föda barn igen! Det är fan det häftigaste jag gjort i hela mitt liv & fan vad jag kände mig stolt efteråt!
Blev också att kolla på premiären av grey's anatomy !! Fan vad jag grinade!
Nu blir Det att försöka sova!

Jag saknar min pojkvän något extremt mycket! Saknar hans lukt , hans leende hans röst & hans kärlek ! Jag vill bara somna med honom bredvid mig , bli omhållen & pussad på!
4 dagar kvar sen får jag träffa honom ❤


Godnatt

4 dagen här hos Sophia i Ulricehamn ! Har det riktigt bra här, skulle lätt kunna bo sätta mig här hos henne om det inte vore för allt som finns hemma i Eskilstuna , tex familj vänner & elwiras grav! Här borta är det så lugnt och skönt, man slipper alla iQ befriade människor som bor i Eskilstuna! Men men .. Får njuta av dagarna som är kvar sen får man stå ut , stå ut med all skit i Eskilstuna!

Idag har vi bakar & pratar massor om allt ! Skrattat har vi gjort i stort sätt hela dagen! Nu blir det att sova ! Godnatt ❤


10 månader

Idag hade elwira blivit 10 månader .. Så sjukt att tiden kan gå så snabbt men ändå så långsamt .. Så mycket jag undrar , hur hade du sett ut? Vad hade du lärt dig? Varför skulle detta jävla elände hända mig? Varför skulle just min elwira vara sjuk & dö?! Vad har jag gjort för fel.. Vad gjorde jag för att förtjäna detta??!!!


En söndag i Ulricehamn

Hej hopp!

Idag har vi kollat en himlans massa film! Sophias pojkvän åkte tillbaka till skolan idag som ligger i Katrineholm så nu är vi ensamma med deras son & deras vovve , och självklart Doris!
Så skönt att vara här uppe hos henne, äntligen kan vi prata face to face & sen är det väldigt skönt att komma iväg från Eskilstuna , från Torshälla & alla iq befriade människor som existerar! Nu kan man liksom ladda batterierna och samla mer kraft! Fast fy vad jag saknar min pojkvän' vill bli omhållen & bara mysa! Men det är nog bra för oss också att vara ifrån varandra! Få sakna varandra & få se fram imot att ses!

Nu blir det förövning att krypa till kojs! Imorgon väntar en ny dag , får se vad som händer då!
Puss nattinatti ❤


Lördag

Första natten i Ulricehamn är avklarad , det gick jätte bra att ta sig hit, förutom att jag tappade bort mig i Katrineholm!

Nu har vi precis ätit Kina mat , så vi sitter här mätta och kollar tv! Snart blir det att åka & handla sen blir det nog att kolla tv eller nåt :)


Wohooo

Nu sitter jag på tåget! Nu är jag verkligen på väg till min snälla vän, trodde helt allvarligt att det Aldrig skulle bli av men nu så! Åh vad jag längtar tills jag är framme! Det enda som fattas nu är min underbara dotter .. Hon skulle ju vart med och lekt med Sebastian ! :(


Vidriga människa!!

Jag är så arg & ledsen asså.. Var på möte idag & han jag träffade mig frågade varför jag hoppat av skolan , jag förklarar då att jag mist min dotter som var hjärtsjuk .. Han kastar upp i ansiktet på mig att " Det var väl lika bra, du är ju ändå alldeles för ung att vara mamma"
VAD SPELAR DET FÖR ROLL HUR GAMMAL JAG ÄR?! Vad fan spelar det för roll om jag är 40år eller 18? Mitt barn är dött.. Hon dog?! På vilket jävla sätt är det bra ? Är det rätt åt mig för att jag är ung eller?! Vidriga människa! Ingen vet vad jag gick igenom i Göteborg med elwira ! Inte någon! Och folk som speciellt inte förlorar ett barn själva ska inte yttra SIG!!



Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, packat väskan, vart på Apoteket & köpt Alvedon & åksjuke tabletter! Blev också en sväng till affären! Köpte cigg & ben&jerrys ;) träffade Melina en stund också! Nu ligger jag i sängen och funderar på att ta & sova !

Jag är ingen jävla docka som du kan kasta fram & tillbaka , jag är inte heller någon du kan kasta skit på så fort det inte passar dig! Orkar faktiskt inte ta mer skit av dig, mår redan dåligt & det blir fan inte bättre när du beter dig som du gör..


Nattinatti

Nu blir det att sova, ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska på läkarbesök! Efter det blir det att åka hem och tvätta & börja packa .. Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker iväg! Börjar bli riktigt nervös men ser fram emot det faktiskt ! Det kommer säkert bli skit kul !!
Aja Godnatt på er alla ❤


Måndag

Städat idag , sen blev det att gå en sväng till mormor & morfar ! Nu har jag tänt massa ljus i lägenheten och myser med Doris, c är med någon kompis , så får se när han kommer hem! Är skit sugen på ben&jerrys så får se ifall jag går till affären och köper en burk haha :')


Rekommenderar

Måste faktiskt rekommendera en film!
- The next tree days
John och Laura lever ett lyckligt familjeliv, tills den dag Laura döms för mord. Övertygad om Lauras oskuld bestämmer sig John för att frita henne från fängelset.


Från början till slut


Blubb blubb

Går dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, ist för att sitta hemma blev det att dricka ! Först drog jag Charlie & Melina till Sammy och satt där och drack, sen drog jag & Melina till krogen ! Blev faktiskt en jätte lyckad kväll/natt, efter krogen fick vi skjuts till Sammy , sen gick vi alla hem till mig & Charlie och fortsatte dricka här! Vid 5 rycket gav vi alla upp och gick o la oss' min klocka ringde vid 8, då blev det promenad med Doris ! Sedan dess har jag vart vaken så är skit trött!!!
Nu blir det att ta det lugnt och vänta på att det ska bli kväll så jag får sova !


Lördag

Varit vaken stor sätt hela natten .. Leo har bara gråtit hela tiden .. Gick upp vid 8, klädde på Leo och gick med honom till Melina.. Mår skit dåligt idag , är jätte trött & har världens mens värk.. Har aldrig haft värre mens värk än detta , känns fan som förvärkar ..

Nu ligger jag i soffan & väntar på att Charlie ska komma hem, då blir det äta! Sen blir det att ta Doris och promenera till Melina och lämna vällingen som jag glömde här!
Idag händer väl inte så mycket , kanske börja packa lite smått eftersom jag åker om 6 dagar!


Fredag

Sitter i soffan och moffar godis & dricker cola , har precis nattat leo, jag och Charlie är barnvakt åt honom idag,

Idag har jag & Charlie varit på kyrkogården och hälsat på finaste ängeln idag , tycker det ser så trist ut där på vintern men det gör det på dom flesta gravarna nu så..
Har också vart hos mormor & morfar och ätit idag !
Nu blir det att fortsätta mysa med bebbo sen hoppa i säng ❤


RSS 2.0