5 månader

5 månader sen du försvann.. 153 dagar sen jag stod utan för ditt rum medans läkarna gav dig hjärtmassage för att rädda ditt liv.. 153 dagar sen läkarna klev ut från ditt rum & jag såg besvikelsen i deras ögon, för 153 dagar sen slutade du andas & ditt hjärta slutade slå..
Fem månader utan dig
Hundrafemtiotre dagar sen jag höll dig i min famn en sista gång..
Fan vad jag saknar , fyfan vad det gör ont & plågar mig..
Lilla fina elwira , jag älskar dig <3


Kommentarer
Postat av: Milla

Så som jag tagit det så är du och Charlie tillsammans, men jag har tänkt nu när du och Charlie är med varandra igen att ni kan ju försöka på nytt att du bli gravid kanske sorgen släpper lite men som sagt din första dotter kommer ju alltid finnas med. Men du måste för dig själv tänka att hon finns med dig, du har säkert fått massa konstiga tecken som hon gett dig för att visa att hon finns med er. Hur ha ni tänkt ska du försöka bli gravid igen eller ska ni vänta?:) tacksam för svar!

2012-10-15 @ 15:22:33
Postat av: Anonym

Hej! Ja vi är tillsammans igen, allt sin hände förde oss närmre varandra! Vi har pratat lite lätt om det, men har fortfarande inte fått tillbaka min mens än, jag känner att jag väldigt gärna vill ha barn men rädslan finns där också , rädd att jag ska förlora ett till barn, rädd för att få ett till besked om att barnet skulle ha hjärtfel.. Nej faktiskt inte, har inte känt av henne alls, funderar att gå till ett medium eller något sånt, men vet inte riktigt om jag vågar!
Tack för att du läser mig blogg & fortsätta gärna lämna spår efter du har läst!
Kram

2012-10-15 @ 16:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0