Hjärtebarn

Den 10de april får jag åka till Göteborg där läkarna ska göra ett nytt ultraljud och kolla lilla elwiras hjärta, får stanna där i några dagar & sen sätter dom igång förlossningen , förmodligen får jag & Elwira ett dygn med varandra innan dom börjar operera henne.. Det är en 3stegs operation och hon kommer alltså få ett enkammar hjärta, hon kommer aldrig kunna leva som ett normalt barn eftersom hon alltid kommer ha både syrefattig&syreriktblod i kroppen vilket kommer innebära att hon kommer bli tröttare och inte orka samma saker som andra barn. Även fast det känns som hela min värld har gått under så tror jag på att hon kommer fixa detta , kärleken övervinner allt & vi ska vinna denna kamp!
Är otroligt tacksam över att sjukvården tog detta på allvar!
Och utan forskning hade dom aldrig kommit fram till den vård vi har idag! Efter detta kommer jag garanterat stödja hjärt&lung fonden, för dom har gett min dotter en chans, en chans att leva ! <3


Kommentarer
Postat av: Molly

Hur sent fick du reda på hjärtfelet hos bebis och hur upptäcktes de ? Orolig gravid

Svar: Det upptäcktes i vecka 37 , var på ett tillväxt ultraljud då det upptäcktes att något var fel.. 3 dagar senare träffade jag en hjärtspecialist & då upptäckte det att hon hade hjärtfelet HLHS , egentligen skulle dom sett att något var fel redan i vecka 18 men dom missade det pga att dom som utför dom ultraljuden inte är specialister på dessa områden utan oftast bara kollar så hjärtat slår och att alla organ finns och sitter rätt..
emma

2013-01-23 @ 18:42:15
Postat av: Anonym

Okej tråkigt , hur mår eran tjej idag ?

Svar: Hon dog när hon var en månad och 3 dagar..
emma

2013-01-23 @ 19:51:40
Postat av: Anonym

Beklagar verkligen :(

Svar: <3
emma

2013-01-23 @ 22:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0